A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831178.1827.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hotii din carnatarie. Cum au vrut doi rusi sa fure 66 de kilograme de carne si de grasime de porc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2012, ora 13:51

Hotii din carnatarie. Cum au vrut doi rusi sa fure 66 de kilograme de carne si de grasime de porc

Articol de Cristian Amariei

Doi hoti din Siberia au incercat sa fure 66 de kilograme de carne si grasime de porc, infasurand produsele in jurul corpurilor lor, informeaza Ria Novosti.

Incidentul a avut loc la o fabrica de carnati din orasul Kiseliovsk aflat in regiunea Kemerovo, potrivit infomatiilor facute publice pe site-ul politiei locale. Suspectii, un barbat care lucra la fabricarea carnatilor si o femeie care facea curatenie, erau angajati la aceasta fabrica de aproximativ zece ani.

Ei au sustras 60 de kilograme de carne pentru friptura si sase kilograme de grasime de porc, pe care le-au asezat in folie de plastic inainte de tura de noapte, cand erau singurii lucratori din fabrica.

Atunci cand au fost abordati de catre proprietarul fabricii, care a ajuns acolo pentru a lua cateva documente, cei doi nu au putut sa ofere nicio explicatie credibila pentru faptele lor.

In timp ce au fost interogati de politisti, acestia au recunoscut ca intentionau sa isi lege carnea de corp, pe sub haine, si sa treaca astfel de paznici.

Ei voiau carnea si grasimea de porc pentru mesele de Sarbatori. Acum, insa, ambii ar putea petrece pana la doi ani in inchisoare pentru furt.

Sursa: gandul.info

Foto: prostate.net

     
Tag-uri: carne, furt, Rusia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii