ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2013, ora 11:48

Horoscopul tiganesc: Vezi ce zodie esti si cum iti va fi norocul in 2013

Articol de Madalina Irimia

Horoscopul tiganesc este un sistem foarte vechi, pe care nomazii il citeau de mii de ani in stele si zodii. Neamul tiganesc a fost dintotdeauna asociat cu ezoterism, cu vrajile si cu ghicitul in palma cafea sau bobi, dar si in tarot. Afla ce zodie esti potrivit zodiacului tiganesc si ce spun nomazii despre viitorul tau citit in stele.

Cunostintele neamului tiganesc contin elemente din toate culturile, deoarece ei s-au plimbat prin toata lumea si au vazut multe in drumul lor.

Cultura tiganilor este una veche si incarcata de misticism, astfel ca ghicitul viitorului este si acum o ocupatie clasica a femeilor care nu au renuntat la traditiile din mosi stramosi.

Iata care sunt zodiile din horoscopul tiganesc si ce iti rezerva viitorul:

Cupa (21 ianuarie - 19 februarie)

Cei nascuti sub semnul cupei sunt oameni intuitivi, flexibili, intreprinzatori, dar care nu isi gasesc usor linistea sufleteasca. Desi ajung sa castige destul de bine pe plan profesional, cei nascuti sub aceasta zodie nu au noroc in dragoste in 2013 si vor avea doar cateva aventuri pasagere la vara.

Capela (20 februarie - 20 martie)

Cei nascuti sub semnul capelei sunt romantici incurabili, dar si naivi din fire. Oamenii de sub semnul capelei se simt adesea batjocoriti si fraieriti, pentru ca gandirea lor refuza sa inteleaga perfidia si rautatea. Anul 2013 le ofera celor nascuti in capela stabilitate sentimentala si o relatie care ii face fericiti.

Pumnalul (21 martie - 20 aprilie)

Ca si cei nascuti in zodia berbec, cei nascuti sub semnul pumnalului sunt aventurosi si incapatanati. Fire competitiva si lider innascut, pumnalul este, insa si destul de idealist si adesea sufera atunci cand nu reuseste sa-si puna planurile in aplicare. In 2013, cei nascuti sub semnul pumnalului vor avea prietenii aproape la nevoie si astfel vor trece peste greutati.

Coroana (1 aprilie - 20 mai)

Cei nascuti sub semnul coroanei sunt obsedati de bani si avere, de aceea pot fi buni economisti. Trebuie doar sa evite sa devina zgarciti, din nevoia de a avea mereu bani in conturi si multe proprietati. Egoisti si adesea foarte incapatanati, oamenii coroana au orgoliul foarte sensibil. In 2013 nu vor avea prea mult noroc de bani dar se vor indragosti in toamna, ceea ce pare tot un succes.

Integral pe unica.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii