ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-07-2013, ora 14:46

Horoscopul saptamanii 8-14 iulie. Citeste previziunile pentru zodia ta

Articol de Madalina Irimia

Afla care sunt previziunile astrale pentru tine in perioada 8-14 iulie. Descopera cum vei sta cu banii, dragostea sau sanatatea in aceasta saptamana.

Rac

Gasirea unui echilibru interior este ceamai buna cale ca sa treci cu bine de saptamana care vine. Vei avea unele probleme cu diversi intrusi care te implica in probleme care nu tin de tine, dar isi vor baga si nasul in viata ta privata. Va fi o saptamana dificila, inspre spre finalul sau te vei delecta cu prietenii si te vei concentra asupra ta ca sa te simti bine.

Leu

In primele doua zile ale saptamanii vei fi putin mai sensibila si vulnerabila, insa deosebit de productiva in campul muncii. Abia de miercuri iti gasesti echilibrul si vei fi plina de energie toata saptamana. Chiar daca vei avea mici probleme cu banii vineri si sambata, vei gasi oricum o solutie ca sa iesi cu brio, iar duminica te gaseste calma si foarte binedispusa.

Fecioara

Nimeni nu reuseste sa organizeze mai bine o reuniune de familie sau de prieteni decat tine. Prin urmare, saptamana ta va fi una foarte incarcata, dar iti vei gasi si putin timp pentru o plimbare relaxanta pentru a scapa de stres si de tensiunea pe care o resimti la nivelul umerilor. Pana in weekend vei uita de toata nebunia din timpul saptamanii si toata lumea iti va multumi pentru tot ce ai facut. Satisfactia ta va fi maxima.

Integral pe eva.ro

     
Tag-uri: horoscop, zodii, perioada
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii