ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-04-2013, ora 10:01

Horoscopul saptamanii 1-7 aprilie. Afla ce ti-au pregatit astrele

Articol de Madalina Irimia

Nativa din Scorpion trebuie sa lupte ca sa-si impuna punctul de vedere. Vezi cum iti va fi influentata viata de astre in saptamana urmatoare, in functie de zodia ta.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cauta ca, in aceasta saptamana, sa te implici mai mult in evenimentele din jurul tau. Sau, ai putea se iei parte la discutii de grup ori la activitati sociale sau in clasa din care faci parte, acestea fiind ocaziile unde vocea ta poate fi auzita. Vei putea, astfel, sa fii remarcata in toata splendoarea ta si, cel mai important, ti se pot recunoaste meritele, talentele si ideile. Si la capitolul dragoste ai predispozitii pentru o comunicare fructuoasa, in aceasta saptamana, asa ca nu pierde etapele pentru a-ti atinge tintele.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Poate aparea un mic castig in aceasta saptamana, iar cineva are intentia hotarata de a imprumuta bani sau lucruri de la tine. Este indicat sa fii extrem de atenta cui distribui informatiile depre propriile bunuri, proprietati, depozite etc. Cineva dintre persoanele bine cunoscute tie, mult mai in varsta si cu mult mai multa experienta, ar putea sa intervina intr-una dintre problemele pe care vei fi nevoita sa le infrunti in perioada aceasta si sa-ti aduca o raza de lumina. Revarsa-ti bucuria pe cea mai draga persoana pe care o ai!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Urmeaza o saptamana in care vei fi ceva mai sensibila in comunicarea cu cei din jurul tau. S-ar putea sa nu ai prea multe optiuni, asa ca obisnuieste-te cu gandul ca va trebui sa ii ai alaturi chiar si pe cei pe care nu-i placi. O prietenie sau un parteneriat, ambele stabile, ar putea dobandi, in zilele urmatoare, un nou inteles. Poate ca este timpul sa faci unele schimbari, nu foarte radicale, in ceea ce priveste viata personala, aspectul tau si chiar a desfasurarii unor angajamente financiare.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Urmeaza o saptamana plina de provocari, insa orice ai face nu fi impulsiva, rece sau distanta, ci, din contra, foloseste-ti intreaga ta diplomatie si vei crea o atmosfera pozitiva. In urmatoarea perioada, ai putea fi atrasa de cineva care are unele calitati deosebite si, astfel, sa te trezesti in mijlocul unor fluctuatii emotionale. Incearca sa aloci mai mult din timpul activ al perioadei, pentru a-ti coordona partea financiara sau de a gasi cea mai buna cale de a relationa cu colegii, prietenii sau cei de la job.

Leu (22 iulie - 22 august)

Vei fi foarte inspirata, in saptamana aceasta, iar cei din jur vor simti acest lucru. Te vor asalta cu un torent de intrebari, venite din diferite directii, sau cu o serie de cereri care sa te copleseasca. Daca doresti sa eviti aceste lucruri - numai daca simti ca nu faci fata sau nu ai dispozitie - atunci singura solutie este sa iesi din acel cerc, sa te aerisesti un pic si sa uiti. O investitie facuta la timpul ei poate sa isi arate beneficiile in aceasta saptamana. Cel mai bine te vei simti in compania cunostintelor si a prietenelor de la scoala sau de la job, mai degraba decat cu persoanele care-ti sunt foarte apropiate.

Detalii pe eva.ro

Foto: jurnalul.ro

     
Tag-uri: horoscop, astre, saptamana
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii