A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664087.4121.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscopul lunii septembrie. Descopera previziunile astrale pentru zodia ta!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-09-2013, ora 12:57

Horoscopul lunii septembrie. Descopera previziunile astrale pentru zodia ta!

Articol de Madalina Irimia

Nativa din Balanta va trai o noua experienta de dragoste. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie in ceea ce priveste dragostea, banii sau sanatatea, in functie de zodia ta.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

In aceasta luna adori sa comunici cu oricine iti iese in cale. Ai o dorinta arzatoare de a iti imbogati cunostintele, dar pentru asta trebuie sa ai grija cum iti alegi interlocutorii. In dragoste, ai grija sa nu fii prea naiva si sa nu crezi orice ti se spune. Daca vrei o relatie de durata, atunci supune-ti iubitul la teste serioase. Nu iti pierde vremea cu incepatori! Este posibil sa fi napadita de melancolie, fapt pentru care trebuie sa te inconjori de persoane vesele care te pot scoate din depresie.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Ai toate sansele sa salvezi o relatie daca inveti sa comunici si sa iti exprimi liber convingerile. Este posibil sa fie vorba despre persoana iubita, care este pe punctul de a ceda din cauza atitudinii tale. Daca esti singura, in aceasta luna vei avea ocazia sa intalnesti printul mult asteptat si sa traiesti o noua poveste de dragoste. Pe plan profesional, totul decurge linistit si fara evenimente iesite din comun. Se poate pune problema monotoniei din acest punct de vedere, insa, in momentul de fata este mult mai indicat sa te complaci situatiei. Ocupa-te mai mult de forma ta fizica si apuca-te de alergat in fiecare seara.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Din punct de vedere sentimental, nativa din zodia Scorpion cunoaste o perioada plina de romantism. Vei avea parte de multe momente placute alaturi de persoana iubita, cu ajutorul careia reusesti sa treci peste o deceptie. Trebuie sa fii precauta cu sanatatea ta si sa incerci cat poti sa impiedici bolile de sezon. La locul de munca, o sa ai parte de multe oferte, iar una dintre ele iti va schimba statutul. Bucura-te de promovare in compania celor dragi.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Fie ca vrei, fie ca nu, aceasta luna va veni cu un nou an scolar, ori cu o noua etapa la locul de munca. Fii pregatita pentru orice daca vrei sa faci fata schimbarii cu brio. Este posibil sa ti se faca o marire de salariu sau sa primesti vreun cadou substantial. Viata ta sentimentala este imprevizibila: poti sa te desparti, sa te impaci, sa te certi sau poti sa intri intr-o relatie atipica. Ai grija cu nonconformismul si cauta sa aduci stabilitatea in viata ta. Ai grija cu sanatatea si nu neglija alimentatia.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

In aceasta luna optezi sa lucrezi in colectivitate, acest lucru facand sa ai rezultate mult mai bune obtinute intr-un timp mult mai scurt. Daca nu reusesti sa strangi langa tine oamenii de care ai nevoie, atunci incearca sa amani planurile pe mai tarziu. Astrele iti favorizeaza relatiile, mai ales cea de cuplu, unde se vor vedea progrese uimitoare. Daca esti singura, un prieten bun din anturajul tau se poate dovedi a fi mai mult decat atat. Nu spune nu unei invitatii romantice si convinge-te daca merita!

Continuarea pe eva.ro

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: horoscop, toamna, zodii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii