A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755406.1611.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscopul lunii octombrie. Afla previziunile astrelor pentru zodia ta!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-10-2013, ora 17:51

Horoscopul lunii octombrie. Afla previziunile astrelor pentru zodia ta!

Articol de Madalina Irimia

Descopera care sunt previziunile astrale pentru tine in luna octombrie. Afla cum vei sta cu sanatatea, banii, dragostea sau cariera.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

In aceasta luna o sa ai parte de sentimente puternice oriunde te-ai uita. Chiar daca nu ai crezut vreodata, in aceasta perioada vei descoperi cate lume te iubeste cu adevarat. Cea mai mare satisfactie o vei avea in momentul in care vei realiza ca nu este nevoie sa iti mearga rau pentru a ti se dovedi ca esti iubita. Partenerul tau va fi primul care te va surprinde placut, urmat de familie si prieteni. La locul de munca, toata energia pozitiva pe care o emani isi va pune amprenta asupra colectivului. Situatia financiara va ramane aceeasi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta poate fi de neuitat, dar acest lucru depinde doar de tine. Faptul ca iti merge ca pe roate la locul de munca te poate ajuta sa primesti mai mult, dar si sa iti permiti mai multe. In dragoste, situatia nu se schimba cu mult fata de luna trecuta, singura schimbare survenita ar fi aparitia unor sentimente de gelozie, neintalnite pana acum. Nu este nimic rau in asta daca nu ajungi sa exagerezi. Ai nevoie de noutate si ai face bine sa incerci orice activitate inedita care iti iese in cale.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

In aceasta luna, senzualitatea de care dai dovada iti va aduce multe beneficii. Fie ca este vorba de relatiile profesionale, ori personale, o singura privire si vocea suava te vor scoate din orice incurcatura. Sa nu mai punem la calcul ca vei primi tot felul de avantaje materiale sau nemateriale. Spre finalul lunii este posibil sa ai parte de un regres din punct de vedere financiar si sa pierzi tot ce ai castigat atat de usor. Tine bine de economiile tale!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

In aceasta luna o sa cunosti o alta varianta a vietii tale. Daca pana acum totul era agitat si aveai parte de actiune in orice moment, de data aceasta vei simti cum monotonia se instaleaza usor, usor. Nu este cazul sa te ingrijorezi, aceasta stagnare nu va dura la infinit. Este posibil ca pe plan profesional sa apara discutii cu privire la bani, pe care ai face bine sa le aplanezi sau amani pentru mai tarziu. Trebuie sa acorzi o atentie deosebita stilului de viata si sa nu sari peste mesele principale ale zilei.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea o luna foarte activa, dar trebuie sa ai grija sa nu te grabesti in luarea deciziilor. Fie ca au legatura cu viata amoroasa, fie la locul de munca, aceste hotarari trebuie sa fie luate cu maxima seriozitate. Este posibil sa fii nevoita sa faci unele calatorii in scop profesional, pe care ai face bine sa le accepti doar daca esti remunerata corespunzator. Mareste-ti cercul de prieteni, dar ai grija cui ii oferi increderea.

Integral pe eva.ro

     
Tag-uri: zodii, toamna, previziuni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii