ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-11-2013, ora 11:23

Horoscopul lunii decembrie. Ce-ti rezerva astrele pe final de an

Articol de Madalina Irimia

Luna decembrie se anunta deja una plina de evenimente si de sanse nesperate. Descopera ce au pregatit astrele pentru luna decembrie 2013:

Berbec

Luna decembrie va incepe cu energie scazuta pentru tine si va continua asa, pana pe 16 decembrie 2013. S-ar putea ca propriul orgoliu sa iti joace feste si sa ai unele discutii cu membri indepartati ai familiei, tot pana la aceasta data. De la mijlocul lunii, devii din ce in ce mai norocoasa si s-ar putea sa ai venituri mai mari decat preconizai. Energia scazuta din prima parte a lunii se compenseaza cu un nivel ridicat de sarbatori.

Taur

S-ar putea sa ai dureri de articulatii in prima parte a lunii. E important sa traversezi aceasta perioada cu precautie, pentru ca poate aduce si unele probleme in relatia de cuplu. Dupa 16 decembrie energia iti va scadea si imunitatea va avea si ea de suferit. Evita angajamente importante pentru a doua parte a lunii decembrie 2013 si pentru primele zile din ianuarie.

Gemeni

Munca iti va face bine si vei descoperi cat de productiva poti fi in decembrie. Trebuie sa eviti orice animozitate fata de persoanele aproapiate si sa stii ca orice tendinta de agresivitate cu sefii te va costa scump. Mici discutii pornite din orgoliu cu partenerul de cuplu, catre finalul lunii decembrie.

Rac

Mici conflicte generale, mai toate legate de orgoliu, in prima parte a lunii. Precautii in legatura cu relatiile dintre tine si tatal sau copiii tai, pana in apropierea sarbatorilor. Vei avea sustinere din partea persoanelor mai in varsta si autoritatilor. Discutii in contradictoriu cu prietenii la mijlocul lunii.

Citeste restul articolului pe Fabuloase.ro

Foto: perfecte.ro

     
Tag-uri: horoscop, decembrie, 2013
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii