A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758976.2909.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscopul lunii IULIE 2014
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2014, ora 10:59

Horoscopul lunii IULIE 2014

Articol de Madalina Irimia

Iata horoscopul lunii iulie 2014 prezentat de Astrocafe.ro.

Berbec

Domeniul socio-profesional va cunoaste un final de etapa in preajma datei de 12 iulie. Fie se incheie o activitate de la serviciu in care ai fost implicat de multa vreme, fie se schimba conditiile de lucru, fie se schimba sefii. Daca esti intr-o postura de conducere exista riscul sa o pierzi sau macar sa ti se limiteze responsabilitatile. Membrii familiei si treburile domestice iti pot aduce multa alinare. Este bine sa vorbesti cu cei dragi, sa le ceri sfatul, dar si tu la randul tau sa le oferi ajutor acolo unde este cazul. Luna iulie este favorabila pentru redecorarea casei, pentru achizitionare unor obiecte valoroase de patrimoniu si pentru intalniri agreabile cu rudele. Pana in preajma datei de 26 iulie, relatiile parteneriale mai sunt tensionate. Totusi profita de acest interval si renunta la relatiile care ti-au adus neplaceri sau la colaborarile care te-au solicitat prea mult. Relatiile sentimentale si cele cu copiii se vor anima de la jumatatea lunii. Te poti indragosti, iar gustul aventurilor va fi pregnant. Fereste-te de frivolitati si de excese.

Taur

La serviciu se vor mentine relatii tensionate pana in preajma datei de 26 iulie. Tentatia de a munci prea mult este la cote mari, existand riscul sa deranjezi cu elanul tau nepotrivit pe alocuri. Controleaza-ti reactiile si fereste-te de a face si treburile altora. Relatiile cu rudele si prietenii apropiati sunt favorabile pe tot parcursul lunii. Se pot lega prietenii trainice, se pot alcatui proiecte comune, poti calatori de agrement alaturi de persoane deosebite. Procesele de invatare-evaluare sunt bine aspectate, asa incat daca esti implicat in vreo forma de instruire oficiala, ai spor si succes. In preajma datei de 12 iulie vor aparea vesti legate de strainatate. Este vorba fie despre o relatie cu cineva aflat departe de granitele tarii care se va reconfigura sau finaliza, fie o etapa socio-profesionala se incheie. De la acest moment este posibil sa abordezi un alt sistem al valorilor morale si spirituale. In plan domestic se vor contura schimbari majore de la jumatatea lunii. Incepe o etapa de un an de zile in care poti faci schimbari radicale si definitive, atat in relatiile cu membrii familiei, cat si in privinta spatiului in care locuiesti.

Gemeni

Capitolul financiar este accentuat pana la jumatatea lunii. Este posibil sa iti creasca veniturile, sa primesti cadouri, prime, favoruri de la colegii de serviciu sau de la cei dragi. Ti se deschid oportunitati cu totul noi vizavi de castigurile obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Asta inseamna ca poti primi sarcini de lucru noi care iti vor creste veniturile incet, dar sigur. Sau pur si simplu, aparent din senin, sa apara o oferta de lucru avantajoasa. In preajma datei de 12 iulie se contureaza un final de etapa financiara comuna cu altii: partener de viata, rude sau colaboratori profesionali. Fie reusesti sa lichidezi o datorie, fie se lamuresc demersurile specifice unei mosteniri sau unui partaj, fie inceteaza un ajutor material din partea cuiva, ajutor pe care l-ai primit multa vreme. Provocarea consta in a-ti schimba modul in care te raportezi la bani, bunuri si relatii in care sunt implicate resurse materiale. Relatiile cu anturajul apropiat sunt favorabile, iar spre finele lunii chiar vor veni in preajma ta, personaje noi, alaturi de care vei dezvolta relatii de buna calitate si pe termen lung.

Rac

In prima parte a lunii iti sunt favorizate discutiile tainice, cu persoane de incredere, din anturajul apropiat. Posibil sa afli multe taine din culisele locului de munca, dar si despre oamenii apropiati tie. Ai energie, dar vei avea tendinta de a o risipi in situatii care nu merita efortul. Iti vor veni in minte multe idei stralucite, vei vorbi frumos, ba chiar esti frumos si fizic, ceilalti fiind foarte surprinsi de energia benefica pe care o raspandesti in preajma ta. De pe la jumatatea lunii se vor contura etape de castig noi, din activitatea profesionala. Astfel este posibil sa observi o diminuare a veniturilor tale de la actualul loc de munca. Practic este vorba despre a face loc in viata ta, unor posibilitati noi de castig, unor variante cu totul noi de lucru. Posibil chiar sa intrezaresti, desi deocamdata vag, un alt loc de munca, unde sa desfasori o alta activitate decat cea din prezent. In preajma datei de 12 iulie se va incheia o etapa profesionala. Se poate face, fie prin finalul unei colaborari, unei activitati profesionale comune cu altii, fie pur si simplu iti redefinesti rolul intr-un parteneriat si incepi sa lasi deoparte toate legaturile nepotrivite.

Integral pe sfatulparintilor.ro.

Foto: perfecte.ro

     
Tag-uri: horoscop, iulie, 2014
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii