A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664911.8798.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop septembrie 2014 - luna foarte agitata pentru aproape toate zodiile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-08-2014, ora 09:17

Horoscop septembrie 2014 - luna foarte agitata pentru aproape toate zodiile

Articol de Madalina Irimia

Luna septembrie se anunta foarte agitata, la nivel colectiv, fiind influentata de Jupiter si Soare. Acest lucru se va termina intr-o renastere de formalitati practice, administrative si juridice. Influentele planetei Venus se vor muta progresiv pe Marte, care va inmuia unghiurile in relatii, in toate domeniile.

Horoscop luna septembrie 2014 – Berbec

Excursiile sunt o parte integranta din planurile dvs. Planetele va va proteja si va vor ajuta toata luna. Veti dori sa schimbati o multime de lucruri in viata dvs, dar nu veti sti cu care dintre ele sa incepeti. Cei nascuti la inceputul lunii, vor simti un aer de libertate si de energie in jurul lor, ceea ce ii va face mai creativi.

Horoscop luna septembrie 2014 – Taur

Inspectati fiecare document de cinci ori, daca este necesar, si ascultati opinia colegilor dvs cu privire la valoarea unor contracte si alte documente pentru semnare. Controlati-va emotiile. Colegii va vor ajuta sa faceti ceva important in timp util. Daca aveti concurenta la locul de munca sau dusmani, incercati sa uu intrati in discutii sau sa dati explicatii.

Horoscop luna septembrie 2014 – Gemeni

Conflictele cu rudele intarzie o excursie planificata. Nu va enervati, deoarece o calatorie in aceasta perioada este nefavorabila. Faceti-va noi cunostinte care va pot fi de mare ajutor. Incercati sa va imbunatatiti relatiile cu parintii. In activitatea publica gasiti un bun contact cu lumea exterioara.

Horoscop luna septembrie 2014 – Rac

In aceasta luna nu aveti nici o ezitare la nimeni si nimic. Acest lucru va va ajuta sa aveti o afacere profitabila cu colaboratori si parteneri. Ar trebui sa faceti un efort pentru a gasi timp sa fiti aproape familiei dvs si sa va tineti promisiunile.

Horoscop luna septembrie 2014 – Leu

Aveti o stare buna de sanatate, iar din punct de vedere psihologic sunteti calm. Intelectul vostru este intr-o forma buna si este foarte probabil sa aveti spectacole pe scena. Leii vor avea succes in ocupatii legate de arta, sport, pedagogie, precum si hoteluri si restaurante. In luna septembrie aveti sansa de a consolida in mod activ viata emotionala, si stabilitatea familiei.

Horoscop luna septembrie 2014 – Fecioara

In aceasta luna veti avea nevoie de o serie de facilitati in relatiile cu mediul si oportunitati de parteneriat in toate domeniile. Daca va neglijati starea de sanatate, riscati sa va imbolnaviti. Conflicte sau litigii se pot interfera cu activitatile obisnuite.

Continuarea pe bewoman.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii