ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-06-2014, ora 06:06

Horoscop iulie 2014 – Horoscop lunar iulie 2014

Articol de Madalina Irimia

Vezi ce iti prezic astrele in luna iulie 2014!

Horoscop luna iulie 2014 - Berbec

Fermecator si atractiv, veti atrage norocul, dragostea si prietenii. Veti avea o a doua sansa sa va impacati cu persoana iubita. Puteti face un compromis si nu aveti capricii. Afacerile esuate si lipsa banilor nu va fac sa va pierdeti speranta. La sfarsitul lunii veti avea o multime de activitati sociale legate de o calatorie sau de a rezolva relatiile intime. Este o perioada cu multe intalniri, contacte profesionale, care va vor aduce rezultate pozitive si progrese.

Horoscop luna iulie 2014 - Taur

Puneti punct lucrurilor urate din trecutul dvs inca de la inceputul lunii. Chiar daca va trebui sa tineti seama de eforturile depuse, nu ezitati sa fiti un profesionist cand trebuie sa clarificati o situatie din jur. La mijlocul lunii veti face un imprumut, daca aveti nevoie de bani, veti gasi sprijin din partea colegilor si sponsori din diferite cercuri profesionale. Pana la sfarsitul lunii veti primi o propunere pentru lucrari suplimentare si este bine sa acceptati.

Horoscop luna iulie 2014 - Gemeni

Pentru moment fara echivoc soarta va trimite semnale. Ar fi foarte intelept daca le-ati ignora. Evenimentele curente va pun la incercare maturitatea. Incercati sa dovediti ca sunteti oameni seriosi. Faceti un compromis pentru a va atinge succesul. Cu toate acestea va decideti sa eschivati si credeti ca ati ratat situatia. Puteti intalni persoane influente.

Horoscop luna iulie 2014 - Rac

In afaceri puteti sa va aliati cu cineva pentru o lunga perioada de timp, care va va oferi un castig suplimentar pentru amandoi. Folositi orice situatie care poate aduce profit, aceasta fiind singura modalitate de a fii din nou pe picioarele dvs. In termeni de afaceri, luna este una de succes in ceea ce priveste tranzactiile. Este posibil sa primiti o propunere pentru un loc de munca mai bun, sau sa primiti un angajament suplimentar, pe care e bine sa il acceptati.

Horoscop luna iulie 2014 - Leu

In aceasta luna, va puteti astepta la venituri provenite din arta si obiecte asociate cu luxul. Astrele nu va recomanda sa va angajati in activitati cu femeile. Probabil din cauza lipsei de timp, cautati noi relatii sau reinnoiti una veche. Veti avea o dorinta puternica de dragoste si de placere, iar cel mai neplacut este ca o sa cheltuiti o gramada de bani.

Horoscop luna iulie 2014 - Fecioara

Puteti conta pe noi prietenii cu care va veti intalniti in timp ce calatoriti. De multe ori incepeti noi prietenii bazate pe flirt, asa ca nu dureaza mult timp. O simpatie poate aparea brusc pentru o persoana care arata un interes deosebit pentru dvs. Nu refuzati, deoarece ati putea rata o sansa rara. Astrele sunt favorabile din punct de vedere profesional. Puteti conta pe bunavointa prieteniei dvs cu superiorii. Veti avea o mana norocoasa in ceea ce priveste jocurile de noroc.

Citeste continuarea pe bewoman.ro

     
Tag-uri: horoscop, iulie, 2014
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii