ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-04-2014, ora 09:30

Horoscop dragoste: Poti sa ai incredere in el? Vezi ce spune zodia lui!

Articol de Madalina Irimia

Zodia iubitului tau iti spune daca isi tine promisiunile, daca e sincer, daca poate sa-ti fie alaturi la greu... Cu alte cuvinte iti spune daca poti sa ai incredere in el.

Berbec

Din pacate, nu este un barbat de incredere. Si nici femeile din aceasta zodie nu sunt diferite. Sunt persoane impulsive, care vorbesc fara sa gandeasca prea bine inainte. Fac promisiuni cand sunt in culmea fericirii si apoi isi dau seama ca nu le pot tine, iau decizii cand sunt furiosi si apoi isi dau seama ca au gresit si nici macar nu au maturitatea necesara ca sa-si ceara scuze sau sa recunoasca ca au gresit.

Taur

In general, Taurul este un om de incredere, care promite ceva numai atunci cand stie ca se poate tine de cuvant. Insa nu ii cere lucruri care necesita un efort prea mare din parte lui, caci abia reuseste sa se mobilizeze cand e vorba de lucruri importante pentru el, daramite sa faca ceva pentru altii. Oricum, cand e vorba de ceva serios, de exemplu daca esti bolnava sau ai vreo urgenta, sa fii sigura ca te ajuta.

Gemeni

Aparent un barbat imatur, pus pe sotii si neserios, nativul din Gemeni se poate dovedi persoana ideala la care sa apelezi cand ai probleme. Intr-o situatie de criza se schimba radical si are prezenta de spirit necesara ca sa faca numai ce trebuie. De asemenea, nu obisnuieste sa promita lucruri decat daca e sigur ca se poate tine de cuvant. Din pacate, sinceritatea nu e punctul lui forte.

Rac

Racul nu este cel mai puternic dintre barbatii zodiacului, dar cand promite ceva, sa fii sigura ca se tine de cuvant, mai ales daca e vorba de ceva serios. Sub sensibilitatea si emotivitatea lui vizibila se ascunde o persoana de incredere, lucru care se observ inca de la inceputul relatiei. Este persoana pe care ai vrea sa o ai langa tine cand esti bolnava sau trista.

Integral pe unica.ro

Foto: tressugar.com

     
Tag-uri: zodiac, incredere, barbati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii