ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-01-2013, ora 13:19

Horoscop anual 2013 – ce ne rezerva astrele in 2013?

Articol de Madalina Irimia

Horoscopul anual 2013. Vezi ce-ti rezerva astrele in noul an!

Berbec

2013 va fi un an dinamic pentru cei nascuti sub semnul Berbecului, continuand caracteristicile anului precendent mai ales in spectrul intelectual, comunicational si al calatoriilor. In prima jumatate a anului, ei se vor face remarcati printr-o mare mobilitate pe toate planurile si prin viziunile lor tot mai largi si mai intregitoare despre lume, despre viata si despre cei din jurul lor, fata de care devin tot mai toleranti si mai intelegatori. Capacitatea lor de a intelege si de a accepta optiuni si viziuni noi ii va face tot mai populari in randul prietenilor, membrilor familiei, colaboratorilor.

Atitudinea lor nu porneste din dorinta de a face concesii, ci din faptul ca ei insisi privesc lumea cu alti ochi si pot fi mai intelegatori si mai toleranti fata de ceea ce este diferit de ceea ce cunosteau ei, construindu-si altfel o noua intelepciune. Cei care lucreaza in media, comunicatii, invatamant, scriitorii, comerciantii, studentii si toti cei care sunt implicati intr-o forma sau alta de invatamant (inclusiv, de exemplu, cei care urmeaza cursuri de re/calificare, cursuri de limbi straine, cursuri de specializare etc) ar trebui sa profite de prima jumatate a anului, cand au cele mai mari sanse de a avea rezultate bune si foarte bune in ceea ce fac.

In a doua jumatate a anului preocuparea nativilor va fi concentrata mai mult asupra casei si familiei. Nu inseamna ca isi abandoneaza planurile indraznete legate de cariera, ci ca isi cauta tot mai mult echilibrul si stabilitatea in mediul lor intim, departe de ochii celorlalti. Aparitia unui copil, achizitionarea unei noi locuinte sau dorinta de a transforma, extinde sau renova actuala locuinta, pensionarea unuia dintre parinti - toate acestea si multe altele i-ar putea face pe nativi sa isi doreasca sa stea mai mult timp cu familia sau facand planuri legate de casa.

Berbecii vor trebui sa fie foarte atenti la cum isi gestioneaza finantele in acest an, in ce investesc, ce fel de parteneri isi aleg si cat de bine se pot achita de eventualele credite si datorii pe care le-au acumulat. S-ar putea sa trebuiasca sa isi restranga planurile initiale dar asta inseamna ca, de fapt, devin mai realisti cu privire la ceea ce pot cu adevarat sa realizeze. Nu este loc de planuri fanteziste sau de asteptarea unor momente norocoase caci este foarte improbabil sa se termine cu bine. In schimb sunt recompensate realismul, modestia, munca sustinuta si pasii marunti dar siguri.

Cei nascuti in primii doi decani ai zodiei vor resimti cel mai mult nevoia de schimbare si de innoire, uneori chiar dramatice si explozive. Sunt mai competitivi, mai nerabdatori, mai incapatanati dar ar trebui sa nu uite sa lucreze in echipa si sa tina seama si de opiniile celorlalti daca isi doresc cu adevarat sa aiba succes.

Taur

In prima jumatate a anului, nativii Taur primesc un start promitator inspre castigarea sigurantei financiare care este atat de importanta pentru semnul lor. Intreaga idee de securitate, de stabilitate, este centrala in preocuparile acestor nativi iar anul 2013 se dovedeste generos in acest aspect. Bineinteles ca nimic nu se castiga pur si simplu si ca este nevoie de un pic de efort, insa norocul este de partea lor daca sunt pregatiti sa faca ceva in acest sens.

Este momentul cel mai bun pentru a incepe sa-si materializeze planurile: daca isi doreau de mai mult timp sa devina independenti financiar, acum o pot face; daca sperau la un loc de munca mai bun sau la o marire salariala, acum este momentul sa aplice pentru aceste schimbari. Sunt in mod special avantajate ocupatiile legate de vanzari, media, comunicatii.

In a doua jumatate a anului, Taurii incep sa isi investeasca cea mai mare parte a energiei in comunicare, in schimb de idei si in imbogatirea cunostintelor lor. Curiozitatea lor devine insatiabila iar capacitatea lor de a asimila informatii noi este remarcabila. La multi se va remarca o schimbare de mentalitate, o reala transformare a viziunii lor despre lume si despre viata. S-ar putea ca sursa acestei innoiri sa o reprezinte o calatorie in strainatate, contactul cu o noua cultura, asimilarea unei mentalitati noi care sa le schimbe intreaga perspectiva asupra propriei vieti si asupra vietii in general. Este posibil ca unii nativi sa se mute in strainatate sau sa aiba contact cu strainatatea.

Zona in care li se va cere cel mai mult maturitate va fi cea legata de relatii. Daca exista puncte nevralgice in relatiile lor de orice natura (dar in special in cele personale), vor fi nevoiti sa lucreze asupra lor si sa gaseasca cea mai buna rezolvare; insa nu o rezolvare care sa-i avantajeze in primul rand pe ei, ci una care sa aduca echilibru si in raport cu celalalt.

Sub presiunea nevoii de a privi adevarul in fata, valul iluziei se va destrama in ceea ce priveste unele legaturi din viata lor iar in consecinta unele relatii se vor destrama, altele se vor trasforma in altceva, dar la modul general vor avea legaturi mult mai reale si mai mature cu cei din jur. Vor privi cu altii ochi atat ce aduc ceilalti in relatia cu ei, cat si aportul lor personal la acele relatii. Vor ramane in picioare acele legaturi care sunt cu adevarat solide si stabile.

Ultimul lucru pe care ar trebui sa-l neglijeze in acest an este sanatatea. Chiar si cei care se bucura de o stare solida de sanatate ar fi bine sa nu se fie delasatori si sa nu faca compromisuri; dieta ar trebui sa fie cat mai echilibrata, odihna suficienta iar fumatul, alcoolul si alti intoxicanti sa devina o prezenta cat mai sporadica in viata lor, preferabil eliminata complet.

Integral pe one.ro

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: horoscop, astre, 2013
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii