A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817668.1624.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Vezi cum stai cu dragostea in luna martie!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-03-2013, ora 13:03

Horoscop: Vezi cum stai cu dragostea in luna martie!

Articol de Madalina Irimia

Luna martie aduce o perioada de liniste si implinire sufleteasca pentru majoritatea zodiilor. Este si o perioada dedicata introspectiei si regasirii de sine, care aduce numai lucruri bune in dragoste. Vezi ce te asteapta pe tine in saptamanile urmatoare!

Berbec

Temerile si indoielile tale vor fi spulberate in aceasta perioada. Pentru cei singuri se intrevad noi cunostinte care se potr transforma in relatii puternice, iar pentru cei care au deja o relatie, legatura cu partenerul are toate sansele sa devina mai stransa si capabila sa suporte lovituri destul de dure fara a se rupe. Ultima saptamana a lui martie este una speciala.

Taur

Luna martie iti aduce linistea la care tanjeai, restabilind echilibrul sentimental pentru zodia ta. Luna iti va aduce multe impliniri sentimentale. Asa ca lasa primavara sa-ti umple sufletul de bucurie si pretuieste fiecare moment pe care il petreceri alaturi de pereche ta. Din pacate, sansele de a lega o noua relatie sunt destul de mici pentru cei singuri, dar acestia isi vor gasi totusi linistea sufleteasca si vor invata sa ierte.

Gemeni

A venit momentul sa te folosesti de energia uriasa de care dispui. Daca esti singura nu ezita sa te aventurezi in lume, intre oameni, pentru ca nu iti vei cunoaste alesul daca stai singura in casa. Exploreaza toate optiunile si alege rational. Pentru cei care au o relatie este timpul sa aduca ceva nou in ea. Desi pot aparea mici confuzii si banuieli nefondate de-a lungul lui martie, pana la urma totul se va termin cu bine si asta e tot ce conteaza.

Integral pe unica.ro

Foto: idiva.com

     
Tag-uri: horoscop, dragoste, martie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii