A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661785.9768.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Secretele succesului pentru zodia ta. Afla care sunt!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-04-2013, ora 12:06

Horoscop: Secretele succesului pentru zodia ta. Afla care sunt!

Articol de Madalina Irimia

nvata cum sa folosesti calitatile zodiei tale pentru a avea succes in viata. Descopera domeniile in care poti excela si afla ce trebuie sa faci ca sa ajungi cat mai departe.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pentru a avea succes trebuie sa-ti urmezi instinctul si sa pui in practica cele mai arzatoare vise ale tale. Norocul este de partea ta daca iti urmezi menirea si faci ceea ce simti. Nativii din zodia berbecului sunt adesea persoane inovatoare, care lupta intens pentru visele lor, iar acesta este secretul succesului pentru tine.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ca sa poti avea succes trebuie sa urmezi un drum in viata care este in stransa legatura cu menirea si caracteristicile zodiei tale. Domeniile care ti-ar putea aduce cele mai mari satisfactii sunt muzica, gastronomia, sanatatea alimentara, arta sau imobiliarele. Ai inclinatii catre aceste domenii, iar calitatile tale te vor ajuta sa atingi apogeul.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este foarte important pentru tine sa alegi un drum pe care sa-l urmezi fara abatere. Ai tendinta de a incerca orice, dar fara sa aprofundezi. Nu renunta cand intalnesti obstacole sau cand ai senzatia ca te plictisesti. Incearca doar sa te reinventezi pastrand acelasi drum. Domeniile in care poti excela sunt literatura, jurnalismul, arta sau publicitatea.

Integral pe eva.ro

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: horoscop, succes, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii