A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561934.2383.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Planeta care iti guverneaza zodia. Ce inseamna pentru tine?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-06-2014, ora 07:09

Horoscop: Planeta care iti guverneaza zodia. Ce inseamna pentru tine?

Articol de Madalina Irimia

Fiecare zodie este guvernata de una sau in unele cazuri de doua planete, care ii imprumuta din caracteristicile sale. Astrul care iti ghideaza viata este cel care iti defineste personalitatea, dorintele, nevoile, dar si norocul si modul in care iti manifesti dragostea.

Marte - Berbec si Scorpion

Marte guverneaza zodiile Berbec si Scorpion, si casele I-a si a VIII-a. "Planeta rosie", asa cum este numita de astronomi, reprezinta energia folosita pentru a ne afirma, de a lupta pentru ceea ce dorim sa realizam si a lua decizii. Cuvantul care defineste Marte este "actiunea". Este motorul abilitatii de a face fata provocarilor, de a lua initiativa, de a folosi forta si de a face efort, de a rezista defensiv sau ofensiv. Ne indeamna sa fim competenti - sa folosim sansa. Indrazneala, curajul, si conduita sunt legate de Marte. Reprezinta insasi vointa si expresia propriului ego. Marte poate exprima de asemenea furia, frustrarea si mania, deci este primitiv si inspira energie instinctiva. Ne indeamna sa fim indrazneti in tot ceea ce facem, dar nu are prea mult de-a face cu tactul si diplomatia.

Venus - Taur si Balanta

Venus guverneaza zodiile Taur si Balanta, dar si casele a II-a si a VII-a. "Luceafarul", asa cum este cunoscuta in popor, reprezinta placerea, bucuria relatiilor, dragostea si grija fata de altul. Ne ajuta sa decidem ceea ce este important pentru binele si fericirea noastra si a celor apropiati, dar si ceea ce este irelevant. Ne da indemnul de a cauta companie si dragoste, de a ne simti bine in pielea noastra, deci are legatura cu respectul de sine. Venus este dorinta din subconstient de a ne unii cu altii, si este vointz noastra de a coopera. Ne ajuta sa ne bucuram de viata si ne aduce placeri - estetice si fizice.

Mercur - Gemeni si Fecioara

Mercur guverneaza zodiile Gemeni si Fecioara si casele a III-a si a VI-a. Reprezinta gandirea, invatatul si capacitatile de comunicare. Imparte capacitatea de a rationa, a imagina si identificarea mentala cu lumea. Reprezinta abilitatea noastra de a teoretiza, in cazul gemenilor, cat si cea de a pune in practica, in cazul fecioarei. Conduce mutatiile psihice, invatarea de abilitati, dexteritate mentala si fizica. Aceasta planeta reprezinta dorinta de a folosi abilitatile verbale, mentale si de negociere pentru a ne exprima. Guverneaza toate formele de comunicare. Principul planetei este "schimbul" - de idei, informatii, valori etc.

Continuarea pe eva.ro

Foto: dli.ro

     
Tag-uri: horoscop, zodie, astre
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii