ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-12-2013, ora 08:55

Horoscop: Cum sa te desparti de barbatii din fiecare zodie

Articol de Madalina Irimia

Simti ca ai ajuns la un punct fara de intoarcere in relatie si ai decis ca vrei sa ii pui capat. Vrei sa stii cum sa te desparti de un barbat in cel mai putin dureros fel cu putinta? Uita-te la zodia lui!

Despartirile sunt dificile, indiferent daca tu esti cea care le initiaza sau nu. Si, tocmai pentru ca e atat de dificil, uneori e foarte bine sa inveti cum poti comunica asta mai usor si cum sa fii pregatita pentru reactia pe care o va avea.

Citeste ca sa te poti pregati pentru momentele care vor urma dupa „Trebuie sa vorbim”:

Berbec

Berbecul are un temperament iute, dar reuseste sa treaca peste vestile proaste mai rapid decat alte zodii. Asteapta-te la o izbucnire, indiferent cat de frumos ii spui ca vrei sa va despartiti. Spune-i ca e vorba de tine, nu de ei si explica-i faptul ca ai nevoie de libertate, nu le face o lista cu toate defectele. Asteapta pana dupa despartire pentru a avea un nou iubit, sau vei avea parte de o cearta-monstru.

Taur

Barbatii nascuti in aceasta zodie sunt recunoscuti pentru incapatanare: odata intrat intr-o relatie, va sta cu tine orice s-ar intampla. In afara de cazurile extreme, cand e fortat, Taurul prefera rutina confortabila unui haos plin de schimbare. Asteapta-te sa nu accepte. Discuta cu el din timp, pana cand devine o decizie mutuala. Vei intalni mai putina rezistenta din partea sa daca sunteti de acord in privinta lucrurilor care nu merg.

Gemeni

Gemenii vor incepe sa reia conversatiile avute cu tine in minte, incercand sa descopere cum s-ar fi putut petrece lucrurile diferit. Alege-ti cuvintele cu grija si raspunde la toate intrebarile lor. Daca vor intelege, vor reusi si sa treaca peste ce s-a intamplat. Se vor calma povestind toate detaliile relatiei unei terte persoane, dar acorda-le acest drept, pentru ca pe ei asta ii ajuta.

Rac

Racii formeaza legaturi adanci cu partenerele lor si nu se desprind usor. Chiar daca nu sunteti perfecti unul pentru celalalta, sensibilul Rac are nevoie de tine. Daca ii spui ca va avea intotdeauna un loc special in inima ta, va trece peste despartire mai usor. Nu te astepta, insa, sa deveniti prieteni chiar imediat dupa aceea.

Citeste restul articolului pe Fabuloase.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii