A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664367.426.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Cum sa-l cuceresti din prima in functie de zodia lui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-12-2013, ora 10:36

Horoscop: Cum sa-l cuceresti din prima in functie de zodia lui

Articol de Madalina Irimia

L-ai vazut, l-ai placut si ai vrea sa-l cuceresti imediat. Iata ce trebuie sa stii despre nativul fiecarei zodii astfel incat sa se indragosteasca de tine la prima vedere.

Berbec

Daca vrei sa fie al tau trebuie sa uiti de timiditate. Nu-i plac femeile timide, timorate si introvertite. Cel mai bine este sa mergi la el direct, sa te prezinti si sa-l intrebi „La ce ora ne vedem la cafea?” Sigur ii vei atrage atentia cu un comportament atat de hotarat.

Taur

Taurul are nevoie de mai mult timp ca sa se indragosteasca. Daca vrei sa fie al tau trebuie sa-l curtezi cu atentii, favoruri si complimente. Insa ai grija ca totul sa fie subtil si senzual ca sa-i dai impresia ca esti disperata. Pont: are o slabiciune pentru dulciuri. Ofera-i o prajitura facuta de tine!

Gemeni

Ii plac discutiile inteligente si interesante, deci nu te apropia de el decat daca ai ceva de spus. Uita-te cu atentie la el si vezi de ce te poti “lega” pentru a porni o conversatie. Ii poti vorbi despre cartea pe care o citeste, despre o poza vazuta pe contul lui de Facebook, etc.

Rac

Racul este cucerit pe loc de o femeie afectuoasa care are grija de el. Ofera-i mancare, de preferinta facuta de tine, atrage-i atentia cand e imbracat prea subtire, mangaie-l usor cand pare suparat sau fa-i un masaj cand e obosit.

Integral pe unica.ro

Foto: feminis.ro

     
Tag-uri: horoscop, femeie, cucerire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii