A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631600.7609.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Cu cine esti compatibil, in functie de zodia ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2014, ora 12:05

Horoscop: Cu cine esti compatibil, in functie de zodia ta

Articol de Madalina Irimia

Descopera in ce zodii sunt barbatii care nu reusesc sa te satisfaca din punct de vedere sexual si afla de ce nu sunteti compatibili.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te poti astepta la partide senzationale de amor alaturi de un nativ din pesti sau rac. Ambele semne sunt emotionale, sensibile, si oricat de mult ti-ar placea asta, in pat nu prea stii cum sa gestionezi atata emotie. In acelasi timp, preferi ca celalalt sa preia initiativa, ceea ce se intampla rar cand ai de-a face cu un barbat din rac sau pesti.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Tot ce poti face alaturi de un nativ din sagetator este sa te enervezi ca nu este suficient de "docil", asa cum ai vrea tu si prin urmare fiecare partida de amor sa se transforme intr-o lupta pentru suprematie. Nici cu varsatorii nu prea esti pe aceeasi lungime de unda in pat.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te plictisesti de moarte in pat cu un nativ din fecioara, care este prea "cuminte" pentru tine. Cu toate ca ai o relatie foarte buna de prietenie cu barbatul din scorpion, cand vine vorba de sex lucrurile se schimba. Amandoi simtiti nevoie de a conduce, de a prelua initiativa, iar de aici pot aparea unele frustrari.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativii din berbec si gemeni sunt prea expansivi si indrazneti pentru tine, de aceea este posibil sa nu simti o conexiune in viata sexuala alaturi de un barbat nascut sub influenta unuia dintre aceste semne. Berbecul este prea grabit si agitat, ceea ce iti da o stare de neliniste si nu te poti bucura pe indelete de placere.

Integral pe eva.ro

Foto: kudika.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii