ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-04-2014, ora 10:07

Horoscop: Cristalele zodiei tale care iti aduc noroc in dragoste

Articol de Madalina Irimia

Malachitul este benefic pentru nativa din Capricorn. Descopera ce piatra pretioasa sau semnipretioasa iti aduce energie pozitiva in viata sentimentala, in functie de zodia ta.

Berbec - Carneol

Carneolul sau Cornalina este o piatra in nuante de oranj care ajuta la restabilirea echilibrului sentimental. Este un cristal al stabilitatii si al acceptarii. In plan emotional elimina furia si resentimentele, pe care nativii din Berbec au tendinta de a le acumula. Suprima negativitatea emotionala, inlocuindu-le cu dragostea de viata.

Taur - Cuart roz

Cuartul roz este una dintre cele mai puternice cristale cu efecte benefice asupra vietii amoroase. Este o piatra care te ajuta sa-ti exprimi sentimentele, sa te eliberezi de limitari si constrangeri, sa-ti manifesti emotiile si sa-ti gasesti puterea de a-ti impartasi sentimentele.

Gemeni - Turcoaza

In gandirea traditionala, turcoaza uneste pamantul si cerul, reunind energiile masculine si feminine. Este o piatra protectoare, utilizata pentru amulete din cele mai vechi timpuri. Se spune ca i se schimba culoarea in cazul in care partenerul de viata este infidel. Este o piatra purificatoare, care elimina energiile negative.

Rac - Opal alb

Opalul a fost mereu asociat iubirii, pasiunii, dorintei, erotismului. Este o piatra a seductiei care intensifica starile emotionale si elimina inhibitiile. Actioneaza ca stabilizator emotional. Este perfecta pentru nativii din rac care uneori nu au curajul sa-si exprime adevaratele sentimente si astfel pierd ocazii extrem de importante in viata amoroasa.

Leu - Citrin

Dotat cu o putere solara, citrinul este o piatra extrem de benefica, calda si energizanta. Este un cristal potrivit nativilor din Leu pentru ca ajuta la depasirea fricii de responsabilitate, la intelegerea sentimentelor inconstante si la obtinerea echilibrului emotional.

Detalii pe eva.ro

Foto: ambra-bijuterii.ro

     
Tag-uri: piatra, zodie, noroc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii