A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758261.1168.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Ce tip de femeie il atrage foarte mult, in functie de zodia lui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-07-2014, ora 08:06

Horoscop: Ce tip de femeie il atrage foarte mult, in functie de zodia lui

Articol de Madalina Irimia

Barbatul din Rac este fascinat de formele voluptoase si parul blond. Descopera cum arata femeie perfecta in mintea iubitului tau, in functie de zodia lui.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Barbatul din sagetator se indragosteste in primul de personalitatea unei femei. Iar in ceea ce priveste fizicul, pentru ca sunt firi sportive, sagetatorii "pun ochii" pe femei atletice, in forma, care fac multa miscare. Ii impresioneaza femeile inalte si suple, care se straduiesc sa arate cat mai bine.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Capricornul este foarte preocupat de felul in care arati. El este in cautarea unei femei foarte frumoase, care sa-l reprezinte. Are o slabiciune pentru blondele voluptoase.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Barbatul din varsator este atras de femeile extrem de sexy, care nu se tem sa-si puna frumusetea in valoare. Iar cu cat esti mai neobinuita, in sens pozitiv, bineinteles, cu atat mai mult va fi mai atras de tine.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Feminitatea este ceea ce ii atrage pe nativii din pesti. O femeie senzuala, cu un aspect romantic, este exact ce cauta un barbat in pesti. De asemenea, vrea sa te vada imbracata in haine diafane, foarte feminine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Barbatul din berbec este atras de femeia curajoasa, sexy si feminina. Il fascineaza puterea, iar o femeie care reuseste sa iasa din tipare ii aprinde imaginatia. Dar cand vine vorba de fizic, prefera femeile delicate, cu atitudine de "zana" sexy.

Continuarea pe eva.ro

Foto: garbo.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii