ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2014, ora 17:33

Horoscop - Ce spune ora nasterii despre tine

Articol de Madalina Irimia

Ora nasterii joaca o importanta majora in astrologie. Vezi ce spune acest detaliu despre tine si drumul tau in viata!

Orele 8:00 – 10:00

Esti o persoana sociabila si oamenii din jurul tau sunt foarte importanti pentru tine. La fel de importanta este pozitia ta sociala si renumele tau. Tii foarte mult la imaginea ta, de care ai grija cum te pricepi mai bine. Poti avea o cariera de succes in politica. Esti foarte diplomata si politicoasa.

Orele 10:00 – 12:00

Esti foarte disciplinata si nu eziti sa faci orice sacrificiu ca sa obtii ceea ce iti doresti. Esti cunoscuta in domeniul in care lucrezi si ai o imagine aproape perfecta. Insa cand e nevoie devii o femeie lipsita de scrupule – acesta e defectul tau cel mai mare. Esti autoritara, materialista si ai mari sanse de succes in viata.

Orele 12:00 – 14:00

Esti o mare aventuriera pe toate planurile vietii tale. Nu-ti place sa stai intr-un loc, sa ai aceeasi relatie ani in sir, sa ai aceiasi prieteni. Energia de care dai dovada te ajuta sa-ti castigi traiul fara probleme, chiar daca nu ai un job stabil. Nu iti plac oamenii plicticosi, banali si adori boemii.

Orele 14:00 – 16:00

Ai parte de suisuri si coborasuri in viata. Probabil si pentru ca esti o persoana impulsiva si actionezi numai pe baza instinctului. In functie de noroc, acest lucru poate fi bun sau rau. Te obisnuiesti devreme cu obstacolele si nu te mai sperie nimic in viata. Esti capabila de adevarate miracole atunci cand te decizi sa lupti pentru o cauza.

Citeste restul articolului pe Unica.ro

     
Tag-uri: horoscop, ora, nastere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii