ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2014, ora 11:39

Horoscop: Ce personaj sexy din film esti in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Personajele feminine din filme ne inspira si ne trezesc admiratia. Afla cu ce personaj sexy din film te potrivesti in functie de zodie si trasaturi astrale. Cine ti-a placut cel mai mult?

Berbec

Focoasa, incapatanata si gata sa risti mereu, te potrivesti cu orice personaj feminin care emana putere, hotarare si care poarta cel putin o arma la brau. Cel mai aproape de firea ta se claseaza Lara Croft, aventuriera din seria Tomb Raider, jucata de Angelina Jolie.

Taur

Delicata la exterior, dar puternica si capabila sa lupte pentru dragostea ei pana la final, femeia taur doar da impresia de slabiciune. Un personaj care ti se potriveste si cu care, probabil te-ai identificat si tu la momentul vizionarii filmului este Elizabeth Swann din Piratii din Caraibe, jucata de Keira Knightley.

Gemeni

Periculoasa si cu doua fete atuncio cand are un interes ascuns, femeia gemeni se potriveste cu multe personaje negative din filmele de succes de la Hollywood. Capabila sa sucesti mintile barbatilor din doar cateva miscari si inteligenta foc, te potrivesti de minune cu scriitoarea ucigasa Catherine Tramell din Basic Instinct (Instinct Primar), interpretata de Sharon Stone.

Rac

Sensibila, delicata si usor de ranit, femeia rac trebuie protejata si nu trebuie fortata sa faca lucruri pe care le simte peste puterile ei. Deoarece nu este obisnuita sa faca ce nu ii place si ramane cu traume daca o bruschezi, femeia rac se identifica cu fragila Nina Sayers din Lebada Neagra, jucata de Natalie Portman.

Integral pe unica.ro

Foto: fanpop.com

     
Tag-uri: personaj, film, horoscop, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii