A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664675.7946.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Ce job te poate distruge, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-11-2013, ora 12:49

Horoscop: Ce job te poate distruge, in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Fiecare zodie are un anumit tip de personalitate si, prin urmare, un job care i se potriveste si care o poate face sa se simta mai implinita. Tocmai de aceea exista si reversul medaliei, joburi care te pot distruge, daca nu tii cont de ce spun astrele. Afla ce job te poate distruge, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt energici si nu au pic de rabdare. Daca vrei sa torturezi un berbec, angajeaza-l undeva unde e inconjurat de cat mai putina lume, daca se poate lasa-l singur intr-un birou si pune-l sa sorteze hartii. Joburile care pot distruge psihic si fizic un berbec sunt: contabil, farmacista, gestiune depozite, paznic de noapte.

Taur

Taurii sunt destul de tipicari, incapatanati si iubesc rutina. Daca vrei sa distrugi un taur veritabil, da-i o slujba unde nu are program fix si unde primeste tot felul de ordine, de la tot felul de oameni, intr-un stres continuu si agitatie maxima. Joburile care pot distruge psihic si fizic un taur sunt: jurnalist, fotbalist, asistent manager, asistenta medicala.

Gemeni

Gemenii vor sa varbeasca mult si sa fie inconjurati de admiratori tot timpul. Daca nu are public, nativul din gemeni nu se simte in largul lui si de aceea, cele mai bune joburi pentru el sunt cele care implica multi oameni si situatii noi. Daca vrei sa ucizi spiritul cuiva din zodia gemeni, inchide-l intr-un cubicul. Joburile care pot distruge psihic si fizic pe oricine nascut in zodia gemeni sunt: corporatist, mecanic auto, menajera.

Integral pe unica.ro

Foto: redbookmag.com

     
Tag-uri: job, zodie, horoscop
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii