ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-01-2014, ora 16:06

Horoscop: Ce fel de tata va fi in functie de zodia lui

Articol de Madalina Irimia

Tipul cel nou iti place si deja te gandesti sa intemeiezi o familie cu el? Nu te arunca pana nu stii ce fel de tatic va fi pentru copiii tai, in functie de zodia lui.

Berbec

Berbecul e aventuros si exuberant, asa ca va fi genul de tatic mereu pus pe experimentat. Tabere, excursii fulger sau o fuga pana pe partie, la munte, toate vor fi ocupatiile lui alaturi de cei mici. Este incapatanat peste masura, asa ca lasa grijile, nu va fi iresponsabil cand vine vorba de cei mici. Fii pe pace, ii va aduce intregi acasa, cu mult entuziasm si amintiri pentru cand vor fi mari.

Taur

Taurii sunt barbati clasici, de moda veche. Ei nu vor propune aventura, ci vor invata copiii sa fie gazde bune pentru prieteni, sa joace rummy si sa se spele pe maini inainte de masa. Un taur este o alegere buna pentru viitorul tata al copiiilor tai, deoarece este responsabil si gospodar. Fetitele vor fi aparate de rautati la scoala si baietii vor stii sa schimbe un bec inca de mici.

Gemeni

Barbatii gemeni vorbesc mult, asa ca le vor umple capul copiiilor cu informatii mai mult sau mai putin utile. Cu un asemenea tatic, cei mici nu se vor plictisi niciodata, deoarece gemenii iubesc mult copiii si vor sa aiba grija de ei. Veseli si mereu gata de putina spontaneitate, ei vor fi parinti buni si tatici devotati. Trebuie sa ai grija doar la latura lor copilaroasa, deoarece barbatii gemeni nu sunt cei mai responsabili oameni.

Rac

Racul este un familist convins si ii place sa aiba grija de cei apropiati. Va fi genul de tatic sexy, care ia copiii de la scoala si ii duce la dentist sau care te ajuta sa schimbi scutece si care are multi prieteni "oameni seriosi". Nu este tocmai adeptul excursiilor in familie si prefera sa petreaca timp acasa cu cei mici si cu tine. Va prefera un film sau desene animate, decat o excursie la munte in weekend.

Integral pe unica.ro

Foto: thereadingwomb.wordpress.com

     
Tag-uri: horoscop, tata, copil
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii