A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629808.7805.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Ce defecte are in dragoste in functie de zodia lui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2014, ora 19:41

Horoscop: Ce defecte are in dragoste in functie de zodia lui

Articol de Madalina Irimia

Racul este dependent de iubita lui, Scorpionul este excesiv de gelos, iar Sagetatorului ii cam place sa zboare din floare in floare. Vezi ce defecte are iubitul tau in functie de zodia lui.

Berbec

Se plictiseste repede

Acesta e defectul lui cel mai mare. Se plictiseste de job-ul lui, de casa lui, de iubita lui... Astfel, ajunge sa renunte la o relatie nu pentru ca aceasat nu merge, ci pentru ca vrea una noua. Ca sa contracarezi acest defect trebuie sa-i oferi noi si noi provocari in relatie si sa fii mereu alta.

Taur

Se indragosteste prea redepe

Taurul se indragosteste foarte repede de o femeie, adesea chiar de la prima intalnire, iar pasiunea lui este la mare si duce la declaratii firbinti si promisiuni pentru care nu le poate tine. Pentru ca de cele mai multe ori isi da seama ca s-a inselat, ca femeia pe care o idolatriza este si ea om, cu defecte si calitati.

Gemeni

Este schimbator

Pentru unele femei, aceasta e o calitate fiindca nu se pot plictisi niciodata alaturi de el. Dar pentru majoritatea femeilor schimbarile lui bruste sunt greu de suportat. Azi vrea ceva, maine uraste ceea ce voia azi si tot asa...

Rac

Este dependent de iubita

Pe masura ce relatia avaseaza, iubita lui devine o a doua mama si trebuie sa aiba grija de el si sa il ingrijeasca de parca ar fi un copil. In timp ajunge sa renunte complet la viata lui, doar ca sa se poata tine mereu dupa femeia iubita.

Integral pe Unica.ro

Foto: femeia.ro

     
Tag-uri: defecte, zodie, barbat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii