A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719761285.1546.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horoscop: Cat de greu il duci in fata altarului in functie de zodia lui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-04-2014, ora 14:04

Horoscop: Cat de greu il duci in fata altarului in functie de zodia lui

Articol de Madalina Irimia

Daca racul este nerabdator sa se casatoreasca si sa aiba o familie a lui, Varsatorul pare sa fie alergic la cuvantul "nunta". Vezi care e parerea iubitului tau despre casatorie si cat de greu il aduci in fata altarului!

Berbec

Una din particularitatile lui este aceea ca se indragosteste foarte repede si cand se intampla asta isi pierde mintile complet pentru ca apoi sa-si revina bruc si sa-i para rau pentru ce a facut. Daca este indragostit de tine si sunteti la inceputul relatiei il poti duce foarte usor la altar, dar la scurt timp te va duce el la tribunal. Nu te lasa pacalita de entuziasmul lui, pentru ca asa se comporta la fiecare inceput de relatie.

Taur

Taurul nu are nimic impotriva casatoriei, ba chiar daca gaseste femeia potrivita este dornic sa se insoare, stiind ca astfel va avea mereu pe cineva care sa-l ajute si sa faca anumite lucruri in locul lui. Casnicia i se pare mai comoda decat celibatul. Ce il deranjeaza este organizarea nuntii, care nu se potriveste deloc cu lenea lui proverbiala.

Gemeni

Barbatul din Gemeni nu este adeptul casatoriei. Ii este indiferent daca aveti sau nu "acte" pentru ca nu crede in importanta lor si nu intelege de ce altii pun atata pret pe ele. In schimb intelege dorinta unei femei de a fi mireasa, asa ca, daca tu vrei o nunta, nu trebuie decat sa-i spui. Orice petrecere, chiar si cea de nunta, este un motiv de bucurie pentru el.

Rac

Racul este unul din barbatii care se casatoresc de tineri si au copii devreme. Familia este foarte importanta pentru el si isi doreste sa aiba una doar a lui cat mai repede cu putinta. Din pacate, el va fi unul din copii si nu te vei putea baza pe el cand vine vorba de lucruri serioase. Ii place mai mult sa se joace cu cei mici, in timp ce sotia ia decizii dificile.

Integral pe unica.ro

Foto: bcdigiphot.co.uk

     
Tag-uri: nunta, barbat, horoscop
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii