A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675464.907.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horia Tecau a dat inca o lovitura dupa Turneul Campionilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2015, ora 11:31

Horia Tecau a dat inca o lovitura dupa Turneul Campionilor

Articol de Cristian Amariei
Horia Tecau devine un nume din ce in ce mai respectat datorita parcursului absolut fabulos pe care l-a avut in acest an, incununat cu castigarea Turneului Campionilor, dupa o finala in fata lui Florin Mergea.

Dincolo de premiul primit din partea organizatorilor, Horia Tecau a inceput sa se bucure de o popularitate impresionanta in lumea tenisului.

Tocmai din acest motiv, Ziare.com a aflat ca Horia nu va pleca prea curand in vacanta, intrucat a fost invitat sa joace la un turneu demonstrativ din Danemarca, la care vor mai participa Serena Williams si Caroline Wozniacki.

Competitia va avea loc joi, in orasul Herning, si va pune la start doar doua partide. Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se vor duela cu Jonathan Marray si Frederik Nielsen, in timp ce imediat dupa acest meci va incepe confruntarea dintre Serena Williams si Caroline Wozniacki.

Pentru ca au acceptat sa mearga la acest demonstrativ, Tecau si Rojer vor primi un cec considerabil din partea organizatorilor, insa suma nu este cunoscuta momentan.

Horia Tecau a castigat in acest an turneul de la Wimbledon si finala Turneului Campionilor si incheie 2015 pe prima pozitie in clasamentul pe echipe, alaturi de Jean-Julien Rojer.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii