ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-09-2015, ora 09:35

Hobby-uri nebanuite: Cu ce se ocupa cei mai importanti CEO cand nu muncesc

Articol de Cristian Amariei
Viata unora dintre cei mai importanti CEO ai momentului nu este deloc plictisitoare, nici macar in timpul liber.

In medie, directorii executivi din SUA lucreaza mai mult de 50 de ore pe saptamana, conform unui studiu recent realizat de Harvard Business School. Cand nu muncesc, practica activitati pe masura functiilor dinamice pe care le ocupa.

De la cantatul in public, la artificii si magie, acestea sunt cateva dintre cele mai interesante hobby-uri.

Lui Warren Buffet ii place sa cante la un instrument numit ukulele, scrie Business Insider. A sustinut chiar un duet cu Jon Bon Jovi si, recent, a pregatit un cantec special pentru Coca-Cola.

Jack Ma, fostul CEO si in prezent presedintele companiei Alibaba, are interese similare. Ma colectioneaza greieri, practica Tai Chi si citeste romane kung fu, dar este cunoscut si pentru placerea sa de a canta la evenimentele organizate de companie.

Intreaga viata a miliardarului Richard Branson pare un lung sir de hobby-uri impresionante. Printre altele, fondatorul Virgin Group a traversat Oceanul Atlantic intr-un balon alimentat cu aer cald si si-a propus sa privatizeze spatiul.

Hobby-ul lui Michael Workman, fostul CEO al Pillar Networks, care a fost cumparata de Oracle in 2011, este de-a dreptul exploziv.

Pasionat de pirotehnie, Workman, in prezent vicepresedinte la Oracle, isi aprinde propriile sale artificii.

Aaron Levie, CEO-ul Box, care ofera servicii de partajare si de stocare in cloud pentru companii, este "magic". Levie a fost pasionat de trucuri de magie inca din copilarie si a lucrat mai multi ani in acest domeniu. Inca mai face trucuri la birou.
Sandy Lerner, cofondatoare a Cisco Systems, adora turnirurile. Are lanci, costume de epoca si o ferma in Virginia unde creste cai din rasa Shire pentru astfel de competitii.

Hobby-urile lui Steve Wozniak sunt legate de transport. Cofondatorul Apple adora sa joace polo pe vehicule Segway. De asemenea, Wozniak este un mare fan al companiei Tesla.

Dupa ce a renuntat la functia de CEO al Twitter, Dick Costolo are mai mult timp liber pentru a se ocupa de apicultura. "Petrec mult timp mai ales privindu-le", a spus Costolo. Posteaza frecvent pe Twitter noutati despre activitatea sa si obisnuia sa aduca miere la birou.

Miliardarul Jeff Bezos, fondator al Amazon.com, finanteaza construirea unui ceas urias, care va masura timpul pentru urmatorii 10.000 de ani, pentru a ne reaminti tuturor sa ramanem umili in fata existentelor individuale neinsemnate.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: hobby, director, pasiune
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii