A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829658.1223.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hillary Clinton il ironizeaza pe Donald Trump: „Ce geniu ar pierde un miliard intr-un an?!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
05-10-2016, ora 12:01

Hillary Clinton il ironizeaza pe Donald Trump: „Ce geniu ar pierde un miliard intr-un an?!”

Articol de Cristian Amariei
Hillary Clinton, candidatul democrat la functia de presedinte al SUA, a ironizat capacitatile manageriale ale adversarului sau republican, Donald Trump, intreband retoric "ce fel de geniu ar pierde un miliard de dolari intr-un an".

"Ati vazut cu totii dezbaterea de lunea trecuta. stiti ca, la dezbatere, el (Donald Trump - n.red.) s-a laudat ca nu plateste impozite pentru ca este destept. Eu am urmatoarea intrebare: Cel fel de geniu pierde un miliard de dolari intr-un singur an!?", a spus Hillary Clinton, potrivit site-ului Politico.com.

Politicianul democrat a facut astfel referire la dezvaluirile facute de cotidianul The New York Times, conform carora Donald Trump ar fi pierdut 916 milioane de dolari, in afaceri imobiliare, in anul 1995, situatie care i-ar fi permis sa evite plata impozitelor in urmatorii 18 ani.

"Cred ca echipa de campanie a lui Trump este destul de panicata acum. Trebuie sa schimbe discursul. Trebuie sa schimbe mesajul. Au avut o saptamana proasta. Ne asteptam sa improste cu mult noroi", a declarat marti Robby Mook, purtatorul de cuvant al echipei de campanie democrate.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii