A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831023.4254.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Haos in sistemul sanitar romanesc. 41.000 de medici ameninta cu demisia in masa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2013, ora 13:07

Haos in sistemul sanitar romanesc. 41.000 de medici ameninta cu demisia in masa

Articol de Cristian Amariei

Am putea asista la haos in sistemul sanitar romanesc. 41 de mii de medici ameninta ca isi vor da demisia in noiembrie daca Guvernul nu le mareste salariile. In plus, doctorii cer si sa fie scosi din categoria bugetarilor. Colegiul Medicilor, sindicatele din sanatate si organizatiile profesionale au stabilit deja calendarul protestelor.

In septembrie, medicii vor picheta Ministerul Sanatatii, Ministerul Finantelor si sediile consiliilor judetene. Iar din noiembrie, ameninta cu demisii in bloc.

"La actuala rectificare de buget, Guvernul trebuie sa gaseasca pentru ce-a mai ramas, 20 de milioane de euro sa dubleze veniturile medicilor rezidenti incepand cu 1 septembrie. Este o conditie pe care coalitia si-a insusit-o, este nenegociabila Din rezerva primului ministru se pot gasi 20 de milioane de euro pentru cei 16 mii de tineri care traiesc in mizerie", a spus presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae.

Integral pe realitatea.net

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii