A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664314.3405.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Haos in Franta dupa atacurile teroriste: o femeie musulmana si un profesor de la o scoala evreiasca, ATACATI la Marseille
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-11-2015, ora 10:24

Haos in Franta dupa atacurile teroriste: o femeie musulmana si un profesor de la o scoala evreiasca, ATACATI la Marseille

Articol de Madalina Irimia
Un profesor de la o scoala evreiasca din Marsilia (sudul Frantei) a fost injunghiat miercuri de mai multe persoane, intr-un atac antisemit, iar o femeie care purta val islamic a fost atacata in acelasi oras, informeaza DPA in pagina electronica.

Atacatorii profesorului au facut comentarii antisemite si si-au exprimat sustinerea fata de terorism, potrivit unui comunicat al ministrului francez de Interne, Bernard Cazeneuve.

Ministrul a reiterat "determinarea totala (a Guvernului) de a lupta impotriva tuturor formelor de rasism si antisemitism si de a combate propaganda terorista".

Intr-un caz separat, o femeie care purta val islamic a fost atacata la intrarea intr-o statie de metrou din Marsilia, agresorul evocand simbolurile religioase purtate de aceasta.

Ambele victime au fost transportate la spital pentru tratament, fiind ranite, dar nu grav, potrivit AFP.

"Depunem toate eforturile pentru a-i gasi si interoga pe cei responsabili de aceste acte de nedescris", a precizat Cazeneuve in comunicat.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: franta, terorism, victime
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii