A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834329.5234.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hans G. Klemm, nominalizat ambasador al SUA in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-03-2015, ora 09:51

Hans G. Klemm, nominalizat ambasador al SUA in Romania

Articol de Cristian Amariei
Diplomatul american Hans G. Klemm a fost nominalizat in functia de ambasador al Statelor Unite ale Americii (SUA) in Romania, potrivit unui comunicat al Casei Albe, postat marti pe whitehouse.gov.

Diplomat de cariera, absolvent al Universitatii Indiana si detinator al unei diplome de master la Universitatea Stanford, Hans G. Klemm este consilier al secretarului adjunct de stat pentru management in cadrul Departamentului de Stat, functie pe care o detine incepand din ianuarie 2015.

Anterior, in perioada 2012-2015, Klemm a fost prim-adjunct al asistentului secretarului de stat in Biroul pentru resurse umane al Departamentului de Stat, iar inainte de acest post a avut functia de coordonator pentru statul de drept si respectarea legii la Ambasada SUA la Kabul, intre anii 2010 si 2012.

In perioada 2007 — 2010, diplomatul american a fost ambasador in Timorul de Est, iar in 2006-2007 ministru-consilier pentru afaceri economice la Ambasada SUA la Tokyo. intre 2004 si 2006, ambasadorul Klemm a fost director si director-adjunct al Oficiului pentru dezvoltarea carierei in cadrul Biroului pentru Resurse Umane (al Departamentului de Stat).

Hans G. Klemm a fost, in perioada 2000-2001, director adjunct al Oficiului pentru UE si afaceri regionale al Biroului pentru afaceri europene si eurasiatice al Departamentului de Stat, iar anterior a detinut in cadrul diplomatiei SUA pozitii in Germania, Japonia, Coreea de Sud si Trinidad si Tobago.

Sursa: agerpres.ro
Foto: activenews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii