A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662228.5605.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham. Simona a acuzat probleme medicale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
13-06-2016, ora 12:25

Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham. Simona a acuzat probleme medicale

Articol de Madalina Irimia
Simona Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham. Competitia din Anglia era prima intrecere pe iarba si ar fi putut s-o ajute pe sportiva noastra sa pregateasca mai bine pentru Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al sezonului.

Halep a acuzat probleme medicale si a fost nevoita sa renunte la turneul de la Birmingham.

"Am simtit ca am probleme de cand am venit aici. Am niste lichid la tendon, asa ca doctorul a spus ca trebuie sa ma odihnesc vreo cateva zile. Nu e nimic serios, insa e sacaitor. Am aproape doua saptamani sa ma recuperez pana la Wimbledon, asa ca ma voi odihni cateva zile, apoi voi face tratament si voi incepe sa joc din nou.

Sunt dezamagita, era primul meu turneu pe iarba in acest an. Era important sa am niste meciuri, dar nu pot sa mai schimb nimic acum. Trebuie sa am grija de corpul meu. Sper sa ma intorc la anul. E a doua oara cand sunt la Birmingham si e un turneu care imi place. Sper sa revin la anul si sa am sansa sa joc in fata fanilor de aici", a precizat Halep prin intermediul unui comunicat de presa.

Sursa: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii