A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832203.1289.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Halep a depasit 10 milioane de dolari castigati din tenis. Semifinala cu Pennetta, amanata din cauza ploii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-09-2015, ora 08:36

Halep a depasit 10 milioane de dolari castigati din tenis. Semifinala cu Pennetta, amanata din cauza ploii

Articol de Cristian Amariei
Simona Halep, locul 2 WTA, a depasit zece milioane de dolari castigati din tenis, dupa calificarea de miercuri in semifinalele de la US Open, unde si-a asigurat un premiu de 805.000 de dolari.

Potrivit statististicii prezentate de site-ul oficial al WTA, Halep avea inaintea Grand Slam-ului american castiguri totale brute de 9,33 milioane de dolari, iar cu premiul de la US Open va ajunge la peste 10,1 milioane de dolari.

Din aceasta suma, 3,5 milioane de dolari reprezinta sumele obtinute in acest an. Jucatoarea romana a incasat, anul trecut, cel mai mare premiu, dupa finala de la Roland Garros, aproape 1,1 milioane de dolari.

Daca va castiga US Open, Simona va castiga un premiu de 3,3 milioane de dolari. Simona Halep si-a asigurat prin victoria de miercuri, cu Victoria Azarenka, un cec de 805.000 dolari si 780 de puncte WTA. In penultimul act, Halep o va infrunta pe italianca Flavia Pennetta, cap de serie numarul 26.

Semifinala dintre Halep si Pennetta, amanata pentru vineri din cauza ploii

Semifinalele feminine ale turneului de tenis US Open, atat cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, cat si cea dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au fost amanate pentru vineri, din cauza ploii, au anuntat organizatorii.

Initial, prima semifinala de la Flushing Meadows, dintre americanca Serena Williams, liderul mondial si principala favorita, si italianca Roberta Vinci trebuia sa inceapa joi, la ora locala 19,00 (vineri, la 02,00, ora Romaniei), fiind urmata de cea dintre Halep, a doua favorita, si Pennetta (cap de serie numarul 26).

Potrivit noului program anuntat de organizatorii ultimului turneu de Mare Slem al anului, semifinala Serena Williams - Roberta Vinci se va juca vineri, de la ora locala 11,00 (18,00 la Bucuresti), fiind urmata de meciul dintre Simona Halep si Flavia Pennetta.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii