ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
07-02-2012, ora 08:19

Hagi, despre cele mai mari regrete ale carierei

Articol de Cristian Amariei

Gica Hagi a vorbit in ziua in care a implinit 47 de ani despre cele mai mari regrete ale carierei sale de fotbalist.

"Ce mi-a lipsit sa castig Balonul de Aur? Sa fiu argentinian, italian... Si trofeele, care te fac sa fii mai bun. Prin 94, eu eram cel mai bun. Asa am fost declarat de toate revistele, ma bateam cu Romario. Dar trebuia sa joc o semifinala...", a spusHagi, conform Adevarul.

"E cel mai mare regrat al meu, dar si ca n-am castigat Campionatul Mondial. Ca eram o echipa foarte buna si puteam castiga in '94. Sunt convins ca puteam castiga Mondialul, daca treceam in sferturi de Suedia", a continuat Hagi.

Hagi a povestit apoi cum toti "tricolorii" credeau in 1994 ca puteau sa castige turneul din SUA si cum Johan Cruyff i-a spus ca Romania a fost cea mai buna nationala de la acel Campionat Mondial.

"Credeam inca de dinainte sa plecam in SUA. Simteam ca aveam o echipa puternica, vorbeam intre noi, jucatorii, si cu antrenorul despre asta, ca putem deveni campioni mondiali. Credeam toti. Si Cruyff mi-a zis atunci un lucru interesant: 'Ati fost cea mai buna echipa de la Mondial, dar n-ati castigat dintr-un singur motiv: ati alergat prea mult'", a mai spus cel mai bun jucator roman din istorie.

Gica Hagi a implinit duminica, 5 februarie 2012, varsta de 47 de ani.(ziare.com)

Foto: cotidianul.ro

     
Tag-uri: Gica Hagi, fotbal
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii