ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-06-2014, ora 17:12

HOT din magazine, impuscat in spate de politisti, la Suceava, dupa ce a fost prins IN FLAGRANT

Articol de Madalina Irimia

Un barbat de 29 de ani, suspectat de furturi din societati comerciale, a fost impuscat in spate de politisti, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost prins cand incerca sa intre intr-un magazin din Suceava, fortand usa de acces.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Anca Maria Badale, in noaptea de joi spre vineri, politistii Biroului de Investigatii Criminale din Campulung Moldovenesc au realizat o actiune de prindere in flagrant a unor suspecti de furturi din societati comerciale si au prins in flagrant un barbat de 29 de ani care incerca sa forteze usa de acces a unui magazin din municipiul Suceava, el avand o toporisca, un levier, un fular tip cagula si manusi.

La vederea politistilor, barbatul a fugit, ignorand somatiile verbale ale oamenilor legii.

Sursa citata a precizat ca unul dintre politisti a tras doua focuri de avertisment in plan vertical, dupa care, vazand ca barbatul continua sa fuga, a tras patru focuri de arma inspre acesta, ranindu-l.

Politistii au solicitat interventia unui echipaj medical care l-a transportat pe ranit la spitalul din Campulung Moldovenesc, ulterior barbatul fiind dus la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava.

Directorul medical al SJU Suceava, Tiberius Bradatan, a declarat ca barbatul a fost operat intrucat avea leziuni multiple la intestinul subtire.

El a precizat ca suspectul avea o plaga impuscata cu intrare in regiunea sacrata si iesire in zona ombilicala.

Pacientul este internat in sectia ATI, este stabil si ar trebui sa evolueze foarte bine, a spus Bradatan, care a mentionat ca nu au fost lezate vase mari de sange.

In acest caz cercetarile politistilor continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a barbatului sub coordonarea procurorului de caz.

Foto: voceatransilvaniei.ro

     
Tag-uri: hot, magazin, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii