A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629711.325.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

HOROSCOP. Tulburari de personalitate, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-06-2014, ora 12:04

HOROSCOP. Tulburari de personalitate, in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Secolul XXI poate fi denumit si secolul bolilor psihologice. Din cauza stresului de zi cu zi sau a unor probleme marunte, fiecare dintre noi poate fi predispus la o anumita tulburare de personalitate. Iata care este aceasta in functie de zodie.

Berbec. Tulburare de personalitate NARCISISM. Nativul din aceasta zodie reactioneaza la critici simtindu-se fie iritat, fie rusinat si are tendinta sa isi exagereze calitatile sau reusitele. Este aproape obsedat de propria persoana si isi doreste intotdeauna ce este mai bun. De multe ori, isi impune teluri deloc realiste.

Taur. Tulburare de personalitate: MANCATUL EXCESIV. Cel nascut sub semnul Taur nu isi poate controla poftele alimentare si mananca atunci cand este plictisit sau trist. Are tendinta sa consume cantitati mari de mancare chiar si atunci cand nu ii este foame si este usor iritabil. Este inclinat spre depresie.

Gemeni. Tulburare de personalitate: IDENTITATE DISOCIATA. Nativul din aceasta zodie poate experimenta schimbari bruste ale starii de spirit si poate avea un comportament sau credinte contradictorii. Se enerveaza usor, fara un motiv clar dar poate uita repede ce a facut in trecutul apropiat.

Rac. Tulburare de personalitate: PERSONALITATE BORDERLINE. Cel din aceasta zodie poate fi instabil din punct de vedere emotional si simte inauntrul sau un gol pe care nu stie cu ce sa il umple. Are tendinta sa se simta abandonat si se poate simti iritat sau trist fara vreun motiv anume. De asemenea, este impulsiv.

Citeste mai mult pe garbo.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii