ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2014, ora 11:00

HOROSCOP EGIPTEAN: Ce zodie esti si ce iti rezerva anul 2014

Articol de Madalina Irimia

Vechea civilizatie egipteana a lasat multe invataturi semenilor nostri. De la papirusuri cu primele tratamente medicale avansate, la arhitectura si arta. Egiptenii ne-au lasat si un horoscop secret, in care fiecare nativ este patronat de o zeitate antica.

Amun Ra (26 aprilie - 25 mai)

Amun Ra este zeul constructiilor, fie ca este vorba de locuri, cladiri, sentimente sau relatii. Cei nascuti sub acest semn sunt puternici, atletici si muncesc din greu. Lider innascut, Amun Ra va avea un an 2014 plin de decizii urgente, schimbari majore si chiar poate sa insemne ca te vei muta in alt oras.

Hathor (26 mai - 24 iunie)

Hathor era zeita egipteana a cerului si pamantului. Expresivi, iubitori si plini de compasiune, cei nascuti sub zodia acestei zeite sunt gelosi si cateodata invidiosi, dar sufletul le este bun. In 2014 vor avea parte de multa dragoste adevarata si, spre toamna, poate chiar se vor gandi sa se casatoreasca.

Phoenix (25 iunie - 24 iulie)

Phoenix-ul este pasarea renasterii, vietii si energiei, iar oamenii nascuti sub protectia pasarii de foc sunt oameni optimisti si norocosi. Flexibili si grijulii, cei din aceasta zodie vor avea un an plin de aventuri, cu lansarea unor afaceri de familie si mult succes spre toamna.

Anubis (25 iulie - 28 august)

Anubis este temutul zeu al lumii de dincolo, fratele lui Osiris. Poate cei mai incapatanati oameni, cei nascuti sub protectia lui Anubis sunt plini de incredere in ei insisi, optimisti cand vine vorba de sarcini imposibile si buni profesionisti. Anul 2014 le aduce celor nascuti in aceasta perioada multe schimbari, decizii importante si dezvaluiri despre cei apropiati (colegi sau persoane iubite).

Sfinxul din Gizeh (27 decembrie - 25 ianuarie)

Sfinxul este gardianul comorii egiptene si isi poate schimba infatisarea dupa cum doreste. Cei nascuti sub zodia sfinxului sunt exact asa: flexibili si se adapteaza la orice situatie, niste supravietuitori. Discret si mandru, sfinxul va avea un 2014 destul de agitat, cu multe situatii conflictuale in care trebuie sa isi arate calitatile.

Shu (26 ianuarie - 24 februarie)

Zeul soarelui si al vantului, Shu este o fire creativa si ingenioasa. Inconjurati de succes si plini de umor, cei nascuti sub aceasta zodie sunt oameni sinceri, drepti, dar lenesi si ezitanti. In 2014, cei aflati sub protectia zeului Shu vor avea o vacanta de vis intr-o tara exotica, care le va schimba viata.

Citeste restul articolului pe unica.ro.

Foto: feminis.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii