A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755379.2787.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

HOROSCOP: Ce-ti rezerva astrele intre 18-24 octombrie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-10-2013, ora 12:52

HOROSCOP: Ce-ti rezerva astrele intre 18-24 octombrie

Articol de Madalina Irimia

Afla ce-ti rezerva horoscopul in perioada 18-24 octombrie!

BERBEC

Sunt excluse toate calatoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate cele locale, din ce in ce mai multe si foarte stresante. Apelati la un vocabular lipsit total de subtilitati, sunteti foarte pretentioasa, excesiv de emotiva si lipsita de diplomatia de pana acum. Sarbatori familiale „provinciale“!

TAUR

Cele mai multe native fac excese periculoase si repetate, care le pot afecta starea de sanatate. In acest interval, prevaleaza pasiunile si oricat de mult doresc sa ascunda prin ceea ce trec, majoritatea nativelor au si tendinta imprevizibila de a se lauda. Sunt posibile si aventuri erotice secrete.

GEMENI

Oricat de greu le va fi, aceste native isi vor reorganiza viata din aproape toate punctele de vedere. De miercuri, din ce in ce mai sensibile, prea imprevizibile si foarte originale, exclud doar aparent placerile din viata lor (adica nu refuza si nu renunta la aventurile erotice si la cele… culinare).

RAC

Exista pericolul ca in acest interval cea mai mare parte dintre aceste native sa se indragosteasca iremediabil de un fost prieten. Inspiratia profesionala maxima poate aduce si mult dorita promovare miercuri sau vineri. In plus, cele mai norocoase chiar doresc si fac o calatorie lunga peste hotare.

Integral pe realitatea.net

Foto: lyla.ro

     
Tag-uri: horoscop, zodii, astre
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii