A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819533.7919.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

HOROSCOP 2014. Previziunile 2014, potrivit horoscopului chinezesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-12-2013, ora 16:06

HOROSCOP 2014. Previziunile 2014, potrivit horoscopului chinezesc

Articol de Madalina Irimia

Anul 2014 va fi anul Calului de Lemn, potrivit horoscopului chinezesc. Anul Calului de Lemn se anunta a fi unul benefic pentru cele mai multe dintre semnele zodiacale. Insa, potrivit caracterului acestui animal patron al lui 2014, anul care urmeaza se anunta a fi unul plin se surprize si sta in general, sub dorinta de independenta, noteaza Kudica.ro.

Mai jos puteti vedea care sunt lunile pline benefice, potrivit zodiacului chinezesc:

-Luna Dragonului: 21 martie – 19 aprilie

Este o luna care sta sub semnul focului. Acest lucru inseamna ca este o perioada dinamica si plina de pasiune. Cei mai multi dintre noi se vor ocupa in luna Dragonului cu predilectie de viata sentimentala.

Combinatia dintre patronul de lemn al anului si Dragonul de foc desemneaza o luna intensa, benefica in mod special pentru cei care, pana in acest moment, nu si-au gasit un partener. Acest lucru se poate schimba cel mai probabil in prima jumatate a lunii.

- Luna Sarpelui: 20 aprilie – 20 mai

Sarpele este un semn destul de constant, iar combinatia cu patronul anului 2014 arata un moment in care se vor consolida relatiile personale. Legaturile cu rudele se vor intari, iar cuplurile stabile vor traversa o perioada romantica.

Pentru cei care si-au gasit un partener mai devreme in luna Dragonului, Sarpele ii va ajuta sa cimenteze lucrurile sau, in orice caz, sa ia o hotarare serioasa cu privire la actuala relatie amoroasa.

- Luna Calului: 21 mai – 21 iunie

Luna Calului din Anul Calului este o perioada foarte instabila si plina de evenimente neprevazute. De aceea, este nevoie de foarte multa diplomatie. Atentia cade in mod special asupra vietii profesionale, unde se anunta schimbari majore.

Multi dintre noi vor fi tentati sa isi schimbe locul de munca sub impulsul momentului insa nu va fi cea mai indicata varianta. Pentru o astfel de hotarare importanta este nevoie de o perioada mai lunga de gandire. Prin urmare, in aceasta luna orice decizie trebuie sa fie rezultatul unui proces de gandire indelungat.

- Luna Oii: 22 iunie – 21 iulie

Luna Oii din 2014 este cel mai bun moment pentru adoptarea unor hotarari care ne pot schimba decisiv viata. In aceasta perioada suntem mai inclinati catre meditatie si vom judeca totul foarte obiectiv. Luna Oii favorizeaza in mod special nativii nascuti in anii Mistretului, Calului sau Iepurelui.

Acestia vor lua cele mai bune decizii, in special in ceea ce priveste viata profesionala, si se vor bucura de rezultatele lor pozitive pentru o perioada indelungata de timp.

-Luna Maimutei: 22 iulie – 21 august

Mijlocul verii este momentul marilor realizari in 2014, atat in ceea ce priveste cariera cat si viata personala. Este un moment foarte bun pentru o casatorie, in special pentru nativii in Sobolan, Dragon sau Caine.

Cei care se vor concentra mai mult asupra vietii profesionale, vor constata in aceasta luna ca eforturile lor din ultima perioada vor fi rasplatite cu o marire de salariu si chiar cu o promovare. In luna Maimutei se vor vedea rezultatele muncii de pana acum si cei mai multi dintre noi vor beneficia de mai mult timp liber ca de obicei.

- Luna Cocosului: 22 august – 22 septembrie

Relatia dintre Cocos si Calul de Lemn este una echilibrata. Prin urmare, aceasta luna nu va fi la fel de intensa cele de la inceputul anului. Reflexele functioneaza mai lent si nu vom mai fi tentati sa actionam impulsiv.

Este o perioada de relaxare in care trebuie sa ne indreptam atentia in mod special catre relatiile de familie. In cercul oamenilor apropiati se pot ivi cateva conflicte minore care pot fi aplanate foarte usor, cu un strop de diplomatie. Luna Cocosului aduce zile foarte bune pentru faurirea unor planuri realiste de viitor.

- Luna Cainelui: 23 septembrie – 22 octombrie

O combinatie interesanta intre un semn foarte social (Cainele) si unul extrem de mandru (Calul) ne va aduce o luna plina de veselie. Vom iesi mai mult din casa si vom avea prilejul sa cunoastem oameni noi cu care vom lega relatii trainice.

In acelasi timp, este o perioada foarte buna pentru negocierea unor contracte sau pentru initierea unor afaceri pe cont propriu. Prin urmare, luna Cainelui va aduce prietenii noi precum si posibilitati foarte profitabile de colaborare.

- Luna Mistretului: 23 octombrie – 21 noiembrie

Mistretul este un semn destul de greu de mobilizat si nu exceleaza la capitolul socializare. Din fericire, Calul de Lemn compenseaza aceste mici neajunsuri.

De partea cealalta, prezenta Mistretului desemneaza o luna in care intuitia va functiona din plin si vom sti sa speculam oportunitatile aparute, in special pe plan profesional.

Programul tuturor va fi destul de incarcat in aceste zile si din aceasta cauza pot aparea mici tensiuni in cuplu sau in viata de familie, dar vor fi aplanate cu usurinta.

- Luna Sobolanului: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cu siguranta in aceasta perioada nu va avea nimeni timp sa se plictiseasca. Cei mai multi dintre noi vor lasa deoparte activitatile de rutina si vor pune bazele unor proiecte personale indraznete.

Este o luna minunata pentru a socializa si pentru a lega prietenii noi care mai tarziu, se pot transforma in povesti de dragoste. Cuplurile deja stabile vor avea ocazia in aceasta perioada sa faca mai multe activitati in doi si chiar sa plece in calatorii.

- Luna Boului: 22 decembrie – 20 ianuarie

Relatia Boului cu cea a Calului de Lemn este destul de echilibrata. In timp ce unul dintre ei are meticulozitate, celalalt are suficienta impetuozitate cat sa condimenteze aceasta luna. Prin urmare, zilele patronate de Bou stau sub semnul spontaneitatii.

Acest lucru va fi pus in practica in special in viata personala, acolo unde ar putea aparea numeroase surprize placute din partea oamenilor dragi. Nativii in Sarpe, in mod special, precum si cei in Cocos vor fi manati de dor de duca. De aceea, pot face cateva calatorii foarte placute alaturi de oameni dragi, sub impulsul momentului, manati pur si simplu de instinct.

- Luna Tigrului: 21 ianuarie – 19 februarie

In actuala conjunctura patronata de Calul de Lemn, luna Tigrului se anunta destul de capricioasa si cu siguranta dificila din punct de vedere emotional. In aer pluteste o anumita instabilitate a sentimentelor si schimbari bruste de dispozitie. Acest lucru va duce cu siguranta la tensiuni in cuplu si din pacate, se pot destrama multe povesti de dragoste.

Aceste conflicte pot fi alimentate si de greseli mai vechi din trecut, peste care cei doi parteneri nu au trecut de fapt niciodata. Pentru a rezolva aceste situatii dificile, trebuie sa inchidem definitiv anumite usi catre anii trecuti si sa ne concentram asupra viitorului.

-Luna Iepurelui: 20 februarie – 20 martie

Iepurele este un semn care desemneaza empatia si grija fata de ceilalti. Astfel, aceasta luna aduce pacea si impacarea in cuplu sau in familie. Cei mai multi dintre noi vor fi inclinati sa asculte mai mult decat de obicei si sa nu traga concluzii rapide. Este un moment mai mult decat potrivit pentru a ne recunoaste greselile si pentru a ne elibera de orice energie negativa acumulata pe parcursul anului.

In mod normal, in luna Iepurelui, oamenii au un libidou mai crescut ca de obicei si prind gustul placerilor senzuale consumate in pripa. Acest lucru este echilibrat insa de fidelitatea Calului de lemn. Prin urmare, cei mai multi dintre noi vor avea dispozitii romantice si nu vor fi tentati sa insele.

Foto: romaniatv.net

     
Tag-uri: horoscop, 2014, zodii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (3)  
SmmdyHow,  14.08.2020 23:13

ILIZIUM – лучший в сети сайт, который позволит без труда прибавить друзей, лайки, продвинуть группу и прочее. Огромный функционал позволит без труда руководить всем процессом продвижения. Чтобы приступить к накрутке необходимо пройти регистрацию и добавить в сервисе задание на продвижение. После чего могут требоваться монеты – это виртуальная валюта биржи, которая требуется в внесении в базу сайта заданий. Чем больше монеток ты имеешь, тем больше можешь приумножить количество участников на группе, мне нравится, разрекламировать лучную страничку и так далее. Раскрутка Vkontakte: Vkontakte можете накрутить подписчиков в группу, накрутить людей на личную страницу, добавить лайков на фото, добавить рассказать на ролик, а также накрутить положительные тексты в профиль. Vkontakte – незаменимое место для раскрутки наших интернет-страничек с великов отдачей и наш биржа тебе в этом предоставит незаменимую удачу. Раскрутка в Инстаграм В текущей соцсети Инстаграм легко замутить добавление участников в Инстаграм в бизнес профиль, прибавить лайки в записи также комменты на записи в Инстаграме платно. На текущий момент накрутка в Инстаграме – одно из самых выгодных ролей деятельности в соц.маркетинге, что дает момент бесплатно раскрутиться и приумножить целевую аудиторию сервиса в кротчайшие временные рамки. Добавление лайков и подписок даст возможность мгновенно выползти на вершину и захватить рынок платежеспособных пользователей за кротчайшие сроки. Продвижение в Ютубе – самое прибыльное дело на сегодняшний год. Добавление like на Youtube ролике, просмотров для любого видео ролика и увеличение количества фолловеров на на YouTube даст возможность вас замечательно обогатиться за счет рекламы просмотров внутри видеохостинга. Если у вас избыток народа, то всего-то нужно добавлять интересные видео и легко заполучать просмотры твоих видюшек от личной базы подписчиков. Социальный монстер – мощный комплекс для быстрой накрутки в социальных сетях Сайт:

Об Инстаграм раскрутка Накрутка и теги

Как накрутить лайки в вк

Накрутка подписчиков Вконтакте бесплатно 6

   
SmmdyHow,  13.08.2020 04:07

Илизиум – самый лучший на просторах всемирной паутины веб-ресурс, который преподносит дар чтобы без труда увеличить количество друзей, репостов, раскрутить группу или форум и так далее. Огромный функционал позволит без труда руководить всей работой раскрутки. Для того чтобы приступить к раскрутке необходимо зарегистрироваться и сделать на сайте задание на раскрутку. В результате этого будут требоваться монеты – это виртуальная денежная единица сервиса, необходимая для внесении в базу сайта заданий. Чем больше монет ты имеешь, тем больше можете добавить участников в сообществе, лайки, раскрутить сообщество и многое другое. Накрутка Vkontakte: Вконтакте реально накрутить участников в группу, добавить пользователей на страничку, накрутить симпатий на посты, сделать репосты на запись, а ещё накрутить отзывы в сообщество. Vkontakte – незаменимое площадка для рекламы наших магазинов с великов результативностью и этот веб-инструмент тебе в этом подарит незаменимую помощь. Продвижение в Инстаграм В этой соцсети Инстаграм легко замутить добавление пользователей в Инстаграм в бизнес аккаунт, добавить like в посты также комментарии в фото в Инстаграме бесплатно. На этот момент накрутка в Инстаграм – единственное из самых выгодных ролей деятельности в социальной индустрии, которое позволяет бесплатно раскрутиться и увеличить целевую аудиторию сайта в кротчайшие моменты времени. Добавление симпатий и целевых клиентов позволит без усилий выдвинуться на вершину и захватить рынок платежеспособных пользователей в мгновенные моменты времени. Продвижение в YouTube – очень прибыльное занятие на текущий день. Накрутка like на Youtube ролике, просмотров для любого видео и добавление зрителей на на YouTube позволит тебя клева заработать за счет рекламы трафика в сети Ютуб. Если у тебя большое количество подписчиков, то всего-то нужно загружать интересные видюшки и легко заполучать количество просмотров твоих видео от индивидуальной аудитории пользователей канала. Социальный монстер – софт для качественной продвижения в Вконтакте, Инстаграме, Ютубе Сайт:

Накрутка лайков Вконтакте бесплатно 1

Накрутка лайков Вконтакте 10

Накрутка лайков Вконтакте 7

   
likevk_wvgn,  20.04.2017 09:46

Только тут имеется накрутка подписчиков, раскрутка группы бесплатно. Накрутка YouTube и т.д.. А ещё тут можете купить подписчиков на страницу, раскрутить за деньги паблик. Ознакомиться: https://ilizium.com /

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii