ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2014, ora 13:25

HOROSCOP 2014, pe 6 ianuarie. Care zodii au o zi excelenta, conform HOROSCOP 2014

Articol de Madalina Irimia

Iata care sunt zodiile favorizate si zodiile care trebuie sa aiba grija in saptamana 6 ianuarie - 12 ianuarie 2014, conform HOROSCOP 2014.

Berbec

Esti in fata unui alt inceput si, ca la tot ce-i nou, esti entuziasmat si ai asteptari mari de la tinta finala. Ai toate resursele pentru a transforma acest plan intr-un succes deplin, dar reusita depinde foarte mult de felul in care iei startul, deci asta trebuie sa faci acum: sa te concentrezi eficient la ce ai de facut, la sensul de mers, la investitia de energie care se cere facuta, la colaboratorii pe care te poti baza si mai ales la felul in care iti administrezi energia, ca nu cumva sa consumi tot elanul din prima etapa si mai apoi sa obosesti. Cantareste-ti bine fortele, asadar!

In ceea ce priveste intreaga saptamana, atat pe plan amoros cat si pe cel al carierei, iti vei schimba cu usurinta parerile si vei deveni campioana la a incalci pana si cele mai simple lucruri. Din fericire, situatia este trecatoare si nu va dura foarte mult. Chiar daca abia s-au incheiat Sarbatorile de iarna, vei fi tentata sa-ti faci deja planuri de vacanta. Ai grija sa nu amesteci sentimentele cu banii, vei avea de pierdut. De asemenea, gandeste-te de doua ori inainte sa imprumuti sau sa ceri bani cu imprumut de la prieteni.

Taur

Intra in mediul tau o persoana care poate avea efecte diferite asupra ta. Ori te irita si scoate la iveala latura ta agresiva, pentru ca nu-i poti tolera usor comportamentul, ori, dimpotriva, te stimuleaza si te sustine sa pornesti o actiune noua ce va evolua foarte bine. Totusi, nu te astepta sa mearga toate ca pe roate, pentru ca vor aparea pe parcurs destui oponenti, inamici sau o multime de piedici care vor cere mai mare atentie din partea ta ca sa nu folosesti tot ce ai mai rau in tine. Incearca sa nu vezi in jurul tau doar dusmani!

In ceea ce priveste intreaga saptamana, ai mare grija de sanatatea ta, insa fereste-te sa devii ipohondra, care este o boala la randul ei. Ia medicamente doar daca ai nevoie cu adevarat cu ele si neaparat dupa ce consulti un medic. Vei simti o nepotrivire intre obligatiile pe care le ai si ceea ce ti-ai dori sa faci cu adevarat. In schimb, pe plan profesional nu vei intampina niciun obstacol. Este bine sa porti doar discutii profesionale cu colegii, pentru a te feri de unele certuri care ar putea aparea.

Gemeni

Iubirea are multe de oferit azi, dar si cere multe, de aceea nu trebuie sa te multumesti doar cu ceea ce are cel drag sa-ti daruiasca, ci trebuie sa fii si tu la fel de generos. Poate nu se exprima in forma pe care ai fi dorit-o tu acum, deci nu astepta miracole sau o iubire ambalata in poleiala stralucitoare, deoarece iubirea poate lua si cele mai comune forme, dar la fel de intensa si curata. Fii atent la semnalele de tandrete care vin de la cel drag, pentru ca sunt cea mai clara dovada de iubire.

In ceea ce priveste intreaga saptamana, pe plan profesional, exista mari sanse sa se petreaca evenimente neasteptata. Chiar daca te vei simti descurajata, nu lua decizii pripite si in niciun caz nu demisiona fara sa ai o plasa de siguranta. Fereste-te de excese, mai ales in ceea ce priveste fumatul si consumul de alcool. E bine sa fii prudenta si sa nu te iei decizii la nervi.

Integral pe gandul.info

Foto: depici.ro

     
Tag-uri: horoscop, zodii, 2014
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii