ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-08-2014, ora 17:23

HARTA PRETURILOR RCA. Diferente URIASE pentru soferi

Articol de Madalina Irimia

Soferii din judetele din centrul si vestul tarii precum si cei din judetele mici din apropierea Dunarii beneficiaza de preturi cu pana la 50% mai mici comparativ cu cei din Bucuresti sau cu cei din judetele mari din estul Romaniei. Soferii din Galati, Constanta si Iasi vor plati de doua ori mai mult pentru un RCA comparativ cu cei din Timisoara, Hunedoara sau Giurgiu, scrie economica.net.

Tinerii sub 30 de ani platesc cel mai mult pentru ca pe segmentul de varsta 18-30 de ani sunt cele mai multe accidente. La polul opus, persoanele cu varsta in jur de 60 de ani au diverse facilitati si sunt cele mai curtate de catre asigurator. Orasele aglomerate presupun plata unei asigurari RCA mai scumpe, mai ales atunci cand vorbim de Bucuresti ori de municipiile din estul tarii.In categoria clientilor buni, pe de alta parte, intra orasele din vest si din centru, scrie economica.net.

Raportat la categoria de varsta, diferentele sunt uriase. Un tanar de sub 30 de ani poate plati de pana la zece ori mai mult decat o persoana de 60 de ani care conduce acelasi tip de masina.

Foto: ziuaveche.ro

     
Tag-uri: preturi, RCA, soferi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii