ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-12-2016, ora 11:12

Guvernul lui Trump pare un club al bogatilor fara precedent in istoria SUA

Articol de Cristian Amariei
Echipa guvernamentala formata de catre presedinte ales Donald Trump da partea leului unor barbati si femei de afaceri multimilionari, cu riscul de a parea un club al bogatilor fara precedent in istoria americana, comenteaza AFP, care prezinta o lista a celor care urmeaza sa puna in aplicare promisiunea miliardarului de a "reda maretia" Americii si clasei americane de mijloc, scrie News.ro.

Presedintele-ales, el insusi un magnat in domeniul imobiliar si un miliardar, va consolida si mai mult aceasta tendinta daca-l va alege ca sef al diplomatiei pe Mitt Romney, care a acumulat o avere evaluata la 230 de milioane de dolari la conducerea fondului de investitie Bain Capital.

WILBUR ROSS, COMERT

Noul secretar al Comertului ar avea o avere de 2,5 miliarde de dolari, care-l face al 232-lea cel mai bogat om din Statele Unite, potrivit Revistei Forbes.

Colectionar de tablouri ale unor maestri ca belgianul René Magritte, el a lucrat o perioada indelungata pentru Banca Rothschild si s-a specializat in falimente.

La inceputul anilor 2000, Ross si-a creat propria societate de investitii, WL Ross & Co, si s-a lansat intr-o intreprindere de "salvare" a unor grupuri siderurgice aflate in dificultate.

Continuarea aici
     
Tag-uri: donald trump, guvern, sua
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii