A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829217.5166.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Guvernul face de Craciun un cadou Bisericii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-12-2014, ora 11:33

Guvernul face de Craciun un cadou Bisericii

Articol de Cristian Amariei
Guvernul a suplimentat, in sedinta de marti, bugetul Secretariatului General al Guvernului cu 12,3 milioane lei, din Fondul de rezerva, banii urmand sa fie transferati catre Secretariatul de Stat pentru Culte, pentru sustinerea activitatii cultelor.

La final de an, Guvernul acorda o noua finantare Secretariatul de Stat pentru Culte, pentru sustinerea activitatii cultelor, in valoare de 12,3 milioane lei, dupa ce la inceputul lunii decembrie a alocat mai multe imobile Bisericii.

In bugetul pe anul 2014, Guvernul a alocat 30 de milioane de lei pentru biserici. Ulterior, Executivul a deblocat din fondul de rezerva mult mai multi bani pentru manastiri, catedrale si centre eparhiale. O parte dintre hotarari au venit si ca urmare a vizitelor pe care mai marii Guvernului le-au facut in diverse lacase de cult.

Nu mai putin de 20 de milioane de lei s-au alocat in luna octombrie, in plina campanie electorala. in 22 octombrie, Guvernul a suplimentat bugetul Secretariatului General al Guvernului, din Fondul de rezerva, cu 14 milioane lei. Banii au fost distribuiti pentru finantarea a 13 manastiri, catedrale si centre eparhiale din judetele Iasi, Neamt, Olt, Sibiu, Galati, Tulcea, Brasov si Cluj - Napoca. Cu doar o saptamana inainte, in 15 octombrie, Guvernul a repartizat alte sase milioane de lei, din fondul de rezerva bugetara, pentru finantarea a doua catedrale din Madrid si Barcelona, a Manastirii Lainici din judetul Gorj si a Catedralei Greco-Catolice din Cluj-Napoca.

Integral pe gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii