A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831310.6658.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Guvernul aproba azi MARIRILE DE TAXE convenite cu FMI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
11-09-2013, ora 10:45

Guvernul aproba azi MARIRILE DE TAXE convenite cu FMI

Articol de Cristian Amariei

Guvernul aproba in sedinta de miercuri, 11 septembrie, scrisoarea de intentie pentru acordul preventiv cu FMI, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri scrisoarea de intentie pentru acordul preventiv cu FMI, urmand ca documentul sa fie trimis la Washington in vederea aprobarii in board-ul institutiei, au declarat surse guvernanentale.

Pe lista majorarilor de taxe convenite cu FMI, care ar urma sa intre in vigoare din 2014, se afla cresterea impozitelor pe cladiri si proprietati imobiliare, precum si introducerea contributiilor sociale la veniturile din chirii.

Potrivit surselor citate, dupa aprobarea in Guvern, scrisoarea de intentie va trebui aprobata, cel mai probabil joi, de catre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si abia apoi va putea fi transmisa pentru aprobare board-ului Fondului Monetar International.

Integral pe realitatea.net

Foto: finantistii.ro

     
Tag-uri: Guvern, taxe, FMI
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii