A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664699.1628.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Guvernul a majorat sporurile acordate unor categorii de angajati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-06-2014, ora 15:04

Guvernul a majorat sporurile acordate unor categorii de angajati

Articol de Cristian Amariei

Sporurile au fost majorate prin ordonanta de urgenta aprobata in sedinta de miercuri. Ordonanta modifica salarizarea pe acest an a bugetarilor.

Actul normativ a fost initiat de ministrul de Interne, Gabriel Oprea, vicepremier pentru securitate nationala, si de Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Protectie si Paza, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Administratia Nationala a Penitenciarelor, Ministerul Apararii si Ministerul Justitiei.

Ordonanta este aprobata in contextul in care, saptamana trecuta, mai multe surse declarau, dupa ce MEDIAFAX a anuntat intentia Guvernului de a majora aceste sporuri, ca atat ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, cat si directorul Directiei Buget din Finante, Gheorghe Gherghina, au sustinut in Guvern ca nu exista resurse pentru a acoperi majorarea de sporuri pentru personalul militar, avuta in vedere de Executiv, ceea ce a atras critici din partea ministrului de Interne, Gabriel Oprea, care a cerut schimbarea din functie a cel putin unuia dintre cei doi oficiali.

Luni, atat Voinea, cat si Gherghina au fost numiti in Consiliul de Administratie al BNR si urmeaza sa paraseasca Guvernul, iar surse oficiale afirma ca, spre deosebire de saptamana trecuta, ordonanta are acum atat avizul Ministerului Finantelor, cat si pe cel al ministrului pentru Buget.

Integral pe mediafax.ro

Foto: financiarul.ro

     
Tag-uri: sporuri, angajati, Guvern
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii