A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661636.9375.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Guvernul Romaniei prezinta pe YouTube masurile anti-birocratice din institutii - VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
19-09-2016, ora 13:14

Guvernul Romaniei prezinta pe YouTube masurile anti-birocratice din institutii - VIDEO

Articol de Madalina Irimia
Membrii cabinetului lui Dacian Ciolos au prezentat masurile de simplificare din institutii printr-un clip publicat pe YouTube. In clipul de opt minute, pe care-l puteti urmari mai jos, apar mai multi ministrii care vorbesc despre masurile luate in institutiile pe care le conduc in vederea reducerii birocratiei.
"S-au eliminat taxele extrajudicare de timbru pentru cartea de identitate si cazierul judiciar. Cazierul nu mai e solicitat de la cetatean, ci de la institutiile care au nevoie de el, de la Politia Romana. S-a eliminat obligativitatea copiilor legalizate", spune ministrul de Interne, Dragos Tudorache.

Rand pe rand si Anca Dragu, Ministrul Muncii, Dragos Paslaru, ministrul delegat pentru Diaspora, Maria Ligor, ministrul delegat pentru consultare publica, Violeta Alexandru, si ministrul Agriculturii, Achim Irimescu apar in fata camerei si vorbesc despre masurile de simplificare.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii