A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819192.4941.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Guvernul Ciolos NU va negocia un nou acord cu FMI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
01-02-2016, ora 11:12

Guvernul Ciolos NU va negocia un nou acord cu FMI

Articol de Madalina Irimia
Romania nu va negocia un nou acord cu Fondul Monetar International (FMI), pastrand doar o relatie institutionala, ca orice alt stat, a declarat seful Cancelariei Prim-ministrului, Dragos Tudorache.

Guvernul Dacian Ciolos nu intentioneaza sa negocieze un nou acord cu FMI, nici macar sub forma unui acord preventiv, o asa-numita "centura de siguranta" pentru vremuri grele, cu toate ca semnele unei noi crize economice sunt la orizont.

Programul standby cu FMI, de 2 miliarde de euro, a expirat la sfarsitul lunii septembrie fara sa fie incheiat cu succes, dupa ce mai multe misiuni de evaluare au fost amanate, din cauza neintelegerilor dintre institutiile internationale si autoritatile de la Bucuresti pe tema deficitului bugetar si a privatizarilor companiilor de stat din domeniul energetic.

"Pozitia noastra a fost foarte clara in ceea ce priveste relatia cu FMI. Ne-am exprimat foarte limpede ca nu intentionam sa mai negociem un nou acord. Asta nu inseamna ca nu continuam sa avem relatii cu FMI, ca orice alt stat care participa in cadrul institutional al FMI. Este o relatie, pur si simplu, de la partener la partener, nu este o vizita in care sa incepem o negociere", a explicat pentru Profit.ro seful Cancelariei, avand in vedere ca reprezentantii Fondului ar putea veni la Bucuresti in primavara acestui an.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii