A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830105.7162.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Guvernele solicita din ce in ce mai multe date de la Twitter despre utilizatorii site-ului de microblogging (raport)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
23-09-2016, ora 10:48

Guvernele solicita din ce in ce mai multe date de la Twitter despre utilizatorii site-ului de microblogging (raport)

Articol de Cristian Amariei
Guvernul Statelor Unite a adresat cele mai multe cereri pentru obtinerea de anumite informatii despre conturile utilizatorilor de Twitter, se arata in raportul bianual de transparenta al retelei de socializare dat publicitatii recent, conform digitaltrends.com.

In perioada ianuarie-iunie 2016 executivul american a adresat 2.520 de cereri catre Twitter care vizau 8.009 de conturi ale retelei de socializare, ceea ce a reprezentat circa 44% din totalul cererilor primite de Twitter. Cele mai multe din cererile executivului SUA vizau obtinerea unor informatii specifice pentru desfasurarea de investigatii criminale. Printre statele care au adresat cele mai multe cereri catre Twitter, se numara Japonia cu 732 de cereri, Marea Britanie (631), Franta (572), Turcia (280), India (139).
Pentru prima data de cand realizeaza raportul de transparenta Twitter a dezvaluit ca agentiile americane de aplicare a legii produc cel mai mare volum de cereri pentru obtinerea de informatii despre utilizatorii Twitter, iar printre acestea se numara FBI, Secret Service si New York County District Attorney Office. Comparativ cu raportul anterior, cei de la Twitter admit ca au primit cu 2% mai multe cereri din partea guvernelor lumii pentru transmiterea de informatii despre conturile utilizatorilor retelei.
Sursa. agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii