A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663848.7509.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gruparea Stat Islamic a revendicat decapitarea ostaticului britanic Alan Henning. Foreign Office verifica autenticitatea inregistrarii executiei. Reactia lui David Cameron - VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-10-2014, ora 09:12

Gruparea Stat Islamic a revendicat decapitarea ostaticului britanic Alan Henning. Foreign Office verifica autenticitatea inregistrarii executiei. Reactia lui David Cameron - VIDEO

Articol de Madalina Irimia
Centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE a anuntat vineri ca gruparea jihadista Stat Islamic (SI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic Alan Henning ca represalii la atacurile aeriene britanice contra SI in Irak. Foreign Office a anuntat ca verifica autenticitatea inregistrarii video cu decapitarea lui Henning.

O inregistrare video intitulata "un nou mesaj catre America si aliatii sai", realizata potrivit aceluiasi scenariu ca la decapitarile carora le-au devenit victime doi americani si un britanic, prezinta presupusa executie prin decapitare a lucratorului umanitar britanic Alan Henning.

Alan Henning, in varsta de 47 de ani, imbracat in aceeasi tinuta de culoare portocalie ca a victimelor precedente, spune o scurta fraza, dupa care calaul sau acuza Parlamentul britanic ca este responsabil de moartea sa.

"Uciderea brutala a lui Alan Henning de catre Stat Islamic arata cat de barbari si respingatori sunt teroristii", a declarat premierul britanic David Cameron, adaugand ca gandurile sale merg catre sotia si copiii lucratorului umanitar.
"Alan a plecat in Siria pentru a transporta ajutor catre persoane de toate confesiunile si care aveau nevoie de acesta. Faptul ca a fost luat ostatic in momentul in care dorea sa ajute pe altii (...) si, acum, ca a fost asasinat arata ca perversitatea teroristilor din cadrul (gruparii) Stat Islamic este fara limite", a adaugat premierul britanic.

Calaul, a carui voce este modificata electronic, vorbeste cu accent britanic si pare a fi acelasi care l-a asasinat pe ostaticul britanic David Haines, la mijlocul lui septembrie, potrivit SITE.

La sfarsitul inregistrarii video, care dureaza numai un minut si 11 secunde, SI prezinta un alt ostatic american, Peter Kassig.

Integral pe mediafax.ro
Foto: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii